Managementboek.nl gebruikt cookies.

Doe niet zo moeilijk

Nederlandstalig | Paperback
(2)
Verkooppositie: #572
29 dagen in de top 100
Onze prijs: € 20,00
Vandaag voor 23:00 uur besteld,
morgen in huis.

Ook verkrijgbaar als

Samenvatting

Soms lijkt het alsof alles en iedereen jou dwarszit. Frustrerend? Welnee, want jij beheerst de kunst van het relativeren, jou maken ze niet meer gek.

Met dit boek leer je accepteren dat het leven soms tegenzit. Shit happens! Je windt je niet meer op over elke dwarsligger en tegenvaller, want die horen erbij. Je wordt niet langer boos over de dingen waar je toch niets aan kunt veranderen. En...Toon volledige samenvatting

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Relativeren in perspectief
2. Hoe bedoel je moeilijk?
3. Hoe kun je het bedenken?
4. Wat is er zo belangrijk?
5. Alles of niets
6. Relativerende inzichten
7. Gedragsexperimenten
8. Vergelijken met mensen
9. De tijd heelt alle wonden
10. Relativeren met een lach
11. Omgaan met anderen die moeilijk doen

Nawoord
Bronnen

Specificaties

EAN:9789461263292
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Paperback, 253 blz.
Uitgever:Uitgeverij Haystack
Druk:1e druk, 2019

Over Frank van Marwijk

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk. Frank van Marwijk is directeur en oprichter van Bodycom Lichaamscommunicatie, hét trainings- en adviesbureau op het gebied van lichaamstaal en non-verbale communicatie. Frank is een enthousiaste spreker en verzorgt inspirerende lezingen, in-company workshops en presentaties op congressen. Verder coacht hij mensen op het gebied van relatiemanagement en persoonlijke effectiviteit. Frank is auteur van de bestsellers 'Manipuleren kun je leren', 'Manipuleren op je werk', co-auteur van 'Het groot complimentenboek' en samensteller/auteur van de 'Complimentenkalender'.