Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

DIY Goeroe

Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789461264343
10
Voormalig top 10Totaal 31 dagen
Voormalig top 100Totaal 111 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Laat je niet vertellen wat je moet doen, maar ontdek zelf wat werkt. Aan de hand van de twaalf thema's in DIY Goeroe leer je wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt.

Je kijkt met een bril, een microscoop en een satelliet. Van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen. Naar jezelf, je interacties met anderen en naar je team. Met verrassende inzichten die je speels uitdagen en soms stevig confronteren. Met DIY Goeroe word je een kritische zelf-ontwikkelaar.

Wie dit boek koopt, krijgt twee exemplaren. De Homie edition en de Nomad edition. Homie houd je zelf, Nomad geef je door. Zo ontdekt Nomad elke maand een nieuwe lezer.

Specificaties

ISBN13:9789461264343
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:4-12-2020
ISSN:

Expertrecensies (2)

DIY Goeroe - 'Dit boek is echt voor iedereen van waarde'
Elly Stroo Cloeck | 9 maart 2021
Ik krijg regelmatig recensie-exemplaren toegestuurd, maar twee exemplaren? Dat is wel erg origineel! En met opdracht van de schrijver. Dat is wel erg persoonlijk! En na het lezen concludeer ik dat dit precies DIY Goeroe van Raymond de Looze uit 2020 kenmerkt: origineel en persoonlijk.
Lees verder
DIY Goeroe - 'Vol lof'
Roy de Brabander | 3 februari 2021
Roy de Brabander las DIY Goeroe van Raymond de Looze. 'Ik doe een oproep aan alle instituten die leerprocessen als product bieden (opleidingsinstituten, hogescholen, coachopleidingen) om DIY Goeroe op de literatuurlijst te zetten!' schrijft hij. In zijn recensie lees je waarom.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
17 stemmen
17
0
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

video
Zo word je een kritische zelf-ontwikkelaar
Raymond de Looze 24 juni 2021 Laat je niet vertellen wat je moet doen, maar ontdek zelf wat werkt. Aan de hand van de twaalf thema's in DIY Goeroe leer je wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt. Auteur Raymond de Looze vertelt in de Bookchat waarom je niet 1, maar 2 exemplaren van zijn boek ontvangt: de Homie en de Nomad editie. 
preview
DIY Goeroe - Hoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit!
Raymond de Looze 27 november 2020 Voor persoonlijke ontwikkeling kun je overal terecht. Lifecoaches staan in de rij om jou te leren hoe je het allermooiste leven kunt leiden, alle dagen van het jaar succesvol bent en hoe je in jouw grootsheid moet stappen.

Over Raymond de Looze

Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale carrière op het vlak van complexe reorganisaties toelegde op zijn ware passie: people strategy. Over de relatie tussen organisaties en hun mensen, en hun ontwikkeling. Hij daagt met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij soms stevig, maar op een prettige manier. Hij debuteerde in 2020 met zijn eerste boek over persoonlijke ontwikkeling, DIY Goeroe. Nog geen 10 maanden later werd zijn tweede boek gepubliceerd: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen. In september 2023 verschijnt zijn derde boek, dat hij samen met Laurens Simonse schreef: De Rockstars Methode. Naast schrijver is hij mede-oprichter van Double-OO, dat organisaties helpt een zo groot mogelijk positieve impact op hun mensen te maken. Hij heeft het bijzondere talent om de harde kant (data, processen, euro’s) en zachte kant (verbinding, vertrouwen, commitment) samen te brengen. In zijn visie zijn beide cruciaal voor een succesvolle, houdbare organisatie die echt impact kan maken op de mensen. Zijn vrije tijd vult hij met sport, koken, theater, muziek en reizen. Hij heeft een voorliefde voor Romaanse talen. Raymond vetrekt altijd vanuit nieuwsgierigheid. Het verlangen om te ontrafelen hoe een organisatie of mens in elkaar zit. Dat deed hij samen met Laurens Simonse ook voor Team Rockstars IT.

Andere boeken door Raymond de Looze

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding
DIY Goeroe-vertrekpunten
Plattegrond gangpaden

Gangpad 1 ACCEPTATIE
Gangpad 2 NIEUWSGIERIGHEID
Gangpad 3 RUIMTE-LEEGTE
Gangpad 4 PATRONEN
Gangpad 5 DE GRENS TUSSEN TWEE MENSEN
Gangpad 6 HOLLOW PHRASES
Gangpad 7 BETEKENIS EN GELUK
Gangpad 8 INVLOED
Gangpad 9 BEWUSTZIJN
Gangpad 10 PRETTIG CONFRONTEREN
Gangpad 11 OVERDRACHT
Gangpad 12 FOCUS

Afsluiting
Samenvatting
Observeer confronteer reflecteer experimenteer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        DIY Goeroe