Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stress is een kunst

Waarom stress goed voor je is als je goed voor jezelf zorgt

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2024 9789461266163
1
Voormalig Nr. 1Totaal 15 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 1718Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

Blijf je moe, futloos en gestresst? Misschien moet je het eens anders aanpakken. Maak kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert.

Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag. Vraag jezelf eens af: 'Heb jij gezondheidsproblemen omdat je last hebt van stress, of heb je last van stress omdat je gezondheidsproblemen hebt?'

De huidige stressaanpak heeft nul effect, elk jaar zitten meer dan een miljoen mensen thuis met stress. Logisch, want met rustig aan doen, los je niets op. Door de unieke methode van Timo Hans te omarmen en actief te werken aan je ademhaling, je voeding en je slaap versterk je je weerbaarheid. Je ontdekt bovendien hoe je met de onvermijdelijke langdurige stress in je leven toch gezond kunt blijven. Al binnen vier weken zie je resultaat.

Timo Hans is directeur en oprichter van opleidingsinstituut Physis Academy. Met zijn trainingen en presentaties traint hij niet alleen mensen met stress, maar ook artsen, fysiotherapeuten en andere medici en coaches. Zijn methode ontwikkelt zich als een inktvlek, want iedereen die de methode omarmt, merkt dat het werkt.

Specificaties

ISBN13:9789461266163
Trefwoorden:stress, kunst, zelfzorg
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:28-3-2024
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
10 stemmen
10
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

interview
Stress moet je in de bek aankijken
Johan Faber 24 mei 2024 Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van stress, slecht slapen, slecht eten en weinig energie? Niet met rust of vakantie, maar door in actie te komen, zegt spreker en auteur Timo Hans in ‘Stress is een Kunst’. We spreken hem over de perceptie van stress, en waarom die belangrijk is. Hans: ‘We moeten inzien dat stress vaak ook het signaal afgeeft dat het waardevol is waar we mee bezig zijn.’
podcast
Minder stress is niet de oplossing
Karin de Zwaan 16 mei 2024 In zijn boek 'Stress is een kunst' wil trainer Timo Hans je meenemen in zijn bevinden dat we nog steeds op een oude manier omgaan met stress. Minder stressen en meer ontspannen is volgens hem niet de juiste weg. Over hoe we dan wel om moeten gaan met stress en of wat we voelen wel altijd stress is hebben we het in deze aflevering van podcast De Boekenpraktijk.
preview
Stress is een kunst - Waarom stress goed voor je is als je goed voor jezelf zorgt
Timo Hans 18 maart 2024 Nederland is een stressland. Circa 1,6 miljoen Nederlanders worstelen met burn-outklachten. Ruim 90 procent van de Nederlanders heeft milde tot heftige klachten door stress. In het afgelopen jaar hadden 3,3 miljoen volwassenen bovendien last van één of meerdere, vaak stressgerelateerde psychische aandoeningen zoals angststoornissen.

Over Timo Hans

Timo Hans is directeur en oprichter van opleidingsinstituut Physis Academy. Met zijn trainingen en presentaties traint hij niet alleen mensen met stress, maar ook artsen, fysiotherapeuten en andere medici en coaches. Zijn methode ontwikkelt zich als een inktvlek, want iedereen die de methode omarmt, merkt dat het werkt.

Andere boeken door Timo Hans

Inhoudsopgave

Inleiding

STAP 1: HET KOMT NIET DOOR STRESS
1. Minder klachten, minder stress
2. Diep slapen en uitgerust wakker worden
3. Vrij van spanning en pijn dankzij een betere ademhaling
4. Meer energie: nooit meer moe en futloos dankzij een beter voedingspatroon

STAP 2: KIES DE JUISTE STRESS?MINDSET
5. Leven met langdurige stress
6. Met vereende mindsets

STAP 3: TRAIN JE STRESS?MINDSET
7. Vijf opdrachten om je mindset te versterken
8. Tien jaar levenservaring in een jaar
9. Levenshonger

Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stress is een kunst