Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Schaamteloos delegeren

De belangrijkste geheimen voor groei door je team te professionaliseren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789461278319
10
Voormalig top 10Totaal 53 dagen
EvergreenTotaal 522 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

‘Ik kan het zelf beter.’ — ‘Ik kan het sneller.’ — ‘En ze doen het toch niet zoals ik het wil.’ Klinkt bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers nodig hebben. Maar er wordt nog veel mee geworsteld. Dat moet anders, want delegeren helpt om tijd vrij te maken. Tijd om te werken aan de groei van je impact, omzet en werkplezier. Bovendien helpt het om je team te professionaliseren. Wie schaamteloos gaat delegeren kan zijn eigen werktijd ook nog eens dramatisch inperken, goed voor de broodnodige balans tussen werk en privéleven.

Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor op kantoor, in bed of aan het strand. Bestsellerauteur Taco Oosterkamp geeft veel praktische tips, maar legt ook uit welke methodes en concepten erachter zitten. En hij vertelt met smaak verhalen van zijn klanten en zichzelf.

De gratis online training bij dit boek geeft het laatste zetje om ook zelf schaamteloos te gaan delegeren!

Specificaties

ISBN13:9789461278319
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2015
ISSN:

Expertrecensies (4)

Schaamteloos delegeren
Dick Bos | 6 juni 2018
Twee boeken van Taco Oosterkamp: ‘Schaamteloos Delegeren’ en ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’, misschien ongebruikelijk om twee boeken in een recensie op te nemen, maar ze lijken naadloos op elkaar aan te sluiten.
Lees verder
Schaamteloos delegeren
Theo Sikkema | 25 januari 2017
Taco Oosterkamp geeft in Schaamteloos delegeren handige tips voor meer efficiëntie. Hij legt daarbij de focus op het thema delegeren, omdat het kan bijdragen aan een goede inrichting van allerlei werkprocessen. In deze recensie licht ik kort toe hoe hij in zijn belofte slaagt.
Lees verder
Schaamteloos delegeren - De belangrijkste geheimen voor groei door je team te professionaliseren
Ander Opmeer | 20 oktober 2016
Delegeren is net zoiets als opletten of ontspannen: zo'n ding waarvan iedereen je zegt dat je het moet doen, maar niemand je vertelt hoe. Schaamteloos delegeren van Taco Oosterkamp is daarom waardevoller dan je op het eerste gezicht zou denken.
Lees verder
Schaamteloos delegeren
Marloes Hoekman | 6 november 2015
Schaamteloos delegeren. Wat een heerlijke titel. Taco Oosterkamp geeft hiermee meteen het probleem weer waar veel leidinggevenden en ondernemers mee kampen: ze delegeren te weinig. Bijvoorbeeld uit angst om dingen los te laten, omdat het teveel tijd kost of vanwege de slechte kwaliteit van werk die medewerkers hen leveren.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
13 stemmen
9
3
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

interview
Taco Oosterkamp: ‘Delegeren is fundament leiderschapsgebouw’
Erik de Vries 9 september 2015 Wat Taco Oosterkamp betreft is delegeren de sleutel voor een succesvolle onderneming. Zijn eigen ervaringen op dit vlak vormden de basis voor het boek Schaamteloos delegeren, waarin hij zeer concrete handreikingen doet voor het uitbesteden van werk.
preview
Preview - Schaamteloos delegeren
Taco Oosterkamp 1 september 2015 Delegeren. Het is nog niet zo makkelijk als u wellicht denkt. Vreemd genoeg verschijnen er ook niet veel boeken over specifiek dit onderwerp. Met Schaamteloos delegeren voegt Taco Oosterkamp een titel aan het rijtje toe. En in deze preview zet hij uiteen waarom dat nodig was.

Over Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is expert in slimmer werken. Samen met het team van zijn bedrijf meereffect traint en coacht hij professionals in de door David Allen ontwikkelde methode 'Getting Things Done', een gestroomlijnde manier om zo effectief mogelijk te werken. Oosterkamp schrijft elke twee weken een pakkend en praktisch artikel over slimmer werken voor alweer veertigduizend lezers, is vaste columnist van Microsoft en Lifehacking en vermoeit z'n hersens met de vraag hoe hij in binnen- en buitenland steeds meer effect kan bereiken voor zijn klanten.

Andere boeken door Taco Oosterkamp

Inhoudsopgave

1. Delegeren: de basis van goed leiderschap
2. Geld verdienen met delegeren
3. Binaire e-mails
4. De methode van zes woorden
5. Doe urgente dingen nooit als eerste
6. Delegeer wat je vermijdt
7. Ken jezelf
8. Je team gemotiveerd laten werken
9. Prioriteiten en heronderhandelen
10. Hoe je iets delegeert aan een teamlid
11. Meer vertrouwen krijgen in je team
12. Teambuilding houdt nooit op
13. De beste mensen vinden voor je team
14. Van pull naar push
15. Je natuurlijke manier van werken
16. De invloed van cultuur
17. Waar je jezelf in de weg zit
18. Laatste tips

Over Taco Oosterkamp
Dankwoord
Om verder te lezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Schaamteloos delegeren