Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Chiropractie

natuurlijke en veilige geneeswijze voor rug, schouders, hoofdpijn, migraine en vele andere klachten

Paperback NL 2014 9789461534545
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek gaat over chiropractie, een inmiddels bekende en zeer populaire therapie. Robert Jan Blom beschrijft in 'Chiropractie' wat deze natuurlijke en veilige geneeswijze kan betekenen voor rug, schouders, hoofdpijn, migraine en allerlei andere klachten.

Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen worden vaak succesvol behandeld. Vrouwen die tijdens de zwangerschap of de menstruatie last hebben van lage rugpijn kunnen ook veel baat hebben bij chiropractische begeleiding. En ook klachten buiten de wervelkolom komen aan bod, zoals spierklachten, gewrichtspijnen, de tennisarm en klachten aan knieën, enkels en voeten.

'Chiropractie' is een praktisch en compleet boek. Het is bedoeld voor iedereen die gezondheid nastreeft en bij ziekte op een veilige en natuurlijke manier wil genezen, zonder gebruik van medicijnen of operatieve ingrepen.

Specificaties

ISBN13:9789461534545
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:312
Uitgever:Aspekt B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum:28-3-2014
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Chiropractie