Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Haal het maximale uit je talent

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461939722
Direct te downloaden

Samenvatting

Het is tijd om het maximale uit je talent te halen. Je bent ongetwijfeld ergens goed in. Sommige mensen weten al precies waar hun talenten liggen, anderen nog niet. Dat is waar je eerst mee aan de slag gaat. In het tweede deel staat het gebruiken van je talent in teamverband centraal. Hoe zorg je dat je een vloeiende samenwerking als team hebt en ondertussen jouw persoonlijke aandeel kunt bijdragen? Het lijkt vaak een tegenstelling, maar als je doorkrijgt hoe teams functioneren wordt het een stuk gemakkelijker. Dat ga je in dit e-book ontdekken!

Specificaties

ISBN13:9789461939722
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:7-2-2013

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Robbert Gorissen

Wie is Robbert Gorissen? Robbert is een fan van het leven. Na zelf een aantal uitdagingen overwonnen te hebben, vond Robbert het tijd een studie te volgen over leiderschap in Sydney (wat een uitdaging was met zijn dyslexie)! Teams van 50, 100 of 250 man leiden is hem niet vreemd. Daarna is Robbert aan de slag gegaan als coach en heeft hij zich in de tussentijd verder ontwikkeld in leiderschap en coaching. Robbert is getrouwd met Ellen en samen voeden ze 3 kinderen op. Robbert is eigenaar van de Robbert Gorissen Company. Naast zijn eigen bedrijf werkt Robbert ook parttime als docent economie op een middelbare school in Rotterdam.

Andere boeken door Robbert Gorissen

Over Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk (1990) is teamtrainer en spreker in de zorg. Na zijn studie als bedrijfskundige focuste hij zich op thema’s als leiderschap, samenwerking, communicatie, feedback en anders organiseren. Deze kennis gebruikt hij in trainingen en spreekbeurten in zorg-instellingen, gemeenten en samenwerkingsverbanden. Jan gaf al ruim 100 trainingen aan meer dan 1500 professionals. Zijn manier van werken wordt energiek, fris en inspirerend genoemd. Jan is getrouwd met Annette en samen hebben zij een zoon: Joas.

Andere boeken door Jan van Baardewijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Haal het maximale uit je talent