Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bepaal je positie en koers

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461939739
Direct te downloaden

Samenvatting

Voordat je stappen vooruit kunt doen is het noodzakelijk om te weten waar je bent. Daarna moet je bepalen waar je heen wilt en dan kun je een koers bepalen. Dit eerste e-book helpt je deze dingen te doen. Het eerste deel richt zich op de plek waar je nu bent, wie je bent, hoe je dat bent geworden en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. De nadruk ligt hier op het belang van authenticiteit. Tijdens het lezen van het tweede deel bepaal je, met deze nieuwe kennis in je achterhoofd, waar je heen wilt en zet je dat om in concrete doelen.

Specificaties

ISBN13:9789461939739
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:5-2-2013

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Robbert Gorissen

Wie is Robbert Gorissen? Robbert is een fan van het leven. Na zelf een aantal uitdagingen overwonnen te hebben, vond Robbert het tijd een studie te volgen over leiderschap in Sydney (wat een uitdaging was met zijn dyslexie)! Teams van 50, 100 of 250 man leiden is hem niet vreemd. Daarna is Robbert aan de slag gegaan als coach en heeft hij zich in de tussentijd verder ontwikkeld in leiderschap en coaching. Robbert is getrouwd met Ellen en samen voeden ze 3 kinderen op. Robbert is eigenaar van de Robbert Gorissen Company. Naast zijn eigen bedrijf werkt Robbert ook parttime als docent economie op een middelbare school in Rotterdam.

Andere boeken door Robbert Gorissen

Over Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk (1990) is teamtrainer en spreker in de zorg. Na zijn studie als bedrijfskundige focuste hij zich op thema’s als leiderschap, samenwerking, communicatie, feedback en anders organiseren. Deze kennis gebruikt hij in trainingen en spreekbeurten in zorg-instellingen, gemeenten en samenwerkingsverbanden. Jan gaf al ruim 100 trainingen aan meer dan 1500 professionals. Zijn manier van werken wordt energiek, fris en inspirerend genoemd. Jan is getrouwd met Annette en samen hebben zij een zoon: Joas.

Andere boeken door Jan van Baardewijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bepaal je positie en koers