Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789462128033. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht & Arbeidsrecht

Paperback Nederlands 2024 9789462129047
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑08‑2024
52,50

Samenvatting

Verbintenissenrecht, ondernemingsrecht & arbeidsrecht behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van deze drie rechtsgebieden. Het belang van verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht voor de praktijk wordt stapsgewijs behandeld en verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden.

De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en elk hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen (online te raadplegen).

Door de vele oefenvragen heeft de student de mogelijkheid om te toetsen of hij/zij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo.

Dit boek geeft studenten een juridische basis die noodzakelijk is in de uitoefening van hun toekomstige beroep, zoals een logistiek manager, personeelsadviseur, bedrijfskundige, sales manager of facilitair manager.

Specificaties

ISBN13:9789462129047
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:15
Verschijningsdatum:1-8-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Wim de Ruiter

Wim de Ruiter is als docent verbonden aan de opleiding Management Economie en Recht van de faculteit Economie en Management van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Andere boeken door Wim de Ruiter

Over Robert Westra

Mr. Robert Westra is als senior docent actief voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bovendien is hij voor deze Hogeschool begeleider van internationale import en exportprojecten die zijn gericht op het Verre Oosten en Latijns Amerika. Hij heeft meerdere juridische boeken geschreven en is lid van docententeams verander- en kwaliteitsmanagement.

Andere boeken door Robert Westra

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht & Arbeidsrecht