Managementboek.nl gebruikt cookies.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Nederlandstalig | Paperback
Verkooppositie: #828
Onze prijs: € 24,95
Vandaag voor 21:00 uur besteld,
morgen in huis.

Samenvatting

Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Op 5 februari 2019 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) aangenomen. Het voorstel is op het moment van schrijven van dit boek aanhangig bij de Eerste Kamer. De Wab introduceert nieuwe regels voor het arbeidsrecht. Het gaat om...Toon volledige samenvatting

Specificaties

EAN:9789462156388
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Paperback, 70 blz.
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1e druk, 2019

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg.

In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.