Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2022

Handleiding voor werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies

Paperback Nederlands 2022 9789462157699
Niet leverbaar.
79,95

Samenvatting

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina’s de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema’s als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen, komen ook modernere thema’s aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, thuiswerk/hybride werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het boek is bruikbaar voor alle sectoren.

Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.

De uitgave van 2022 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risico’s toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige helpende hand biedt.

Specificaties

ISBN13:9789462157699
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:516
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2022
ISSN:

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Over Koen Langenhuysen

Koen Langenhuysen is werkzaam bij Fijn Werk te Tilburg.

Andere boeken door Koen Langenhuysen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2022