Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zzp'ers: marktvernieuwers of marktverziekers?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789462251557
Direct te downloaden

Samenvatting

Ministeries, vakbonden, werkgevers, het UWV en andere instituten met diepe wortels in de verzorgingsstaat hebben uitgesproken standpunten over zzp’ers. Hoe hebben die zich ontwikkeld en hoe is dat te verklaren? Wat betekent dat voor het beleid, en wat merken zzp’ers daarvan? Gesteund door Yournalism en ThePostOnline, en onder redactie van zzp-expert Pierre Spaninks sloegen acht freelance onderzoeksjournalisten de handen ineen om die vragen te beantwoorden.

Het resultaat is 'Zzp’ers: Marktverziekers of marktvernieuwers?', waarin de standpunten en de veranderingen daarin nauwgezet uiteen worden gezet. Zijn deze zelfstandigen met recht wars van beknottende regelgeving, of eindigen ze toch als ‘zwakzinnigen zonder pensioen’?

Specificaties

ISBN13:9789462251557
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Uitgever:TPO BOOKS
Druk:1
Verschijningsdatum:4-5-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Over Pierre Spaninks

Pierre Spaninks (Eindhoven, 1955) studeerde Tekstwetenschap en Cognitieve Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde het Program for Senior Managers in Government van Harvard Kennedy School. Na diverse functies te hebben vervuld aan de UvA en bij KPMG Management Consultants vestigde hij zich als zelfstandig journalist en communicatieadviseur. Vanuit zijn nevenwerkzaamheden als belangenbehartiger van zelfstandigen ontwikkelde hij zich tot ZZP-expert. Als zodanig werd hij een veelgevraagd spreker en columnist. Sinds zijn pensionering is hij nog voor enkele geselecteerde opdrachtgevers actief als tekstschrijver en redacteur. Verder legt hij zich toe op de Egyptologie. Voor Managementboek.nl schrijft Pierre Spaninks interviews en achtergrondartikelen. Hij maakte vier keer deel uit van de jury van het Managementboek van het Jaar, in 2019 als voorzitter.

Andere boeken door Pierre Spaninks

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zzp'ers: marktvernieuwers of marktverziekers?