Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Wet van Snuf

Wat je geeft, krijg je terug

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551077
1
Voormalig Nr. 1Totaal 239 dagen
EvergreenTotaal 2093 dagen
Verkooppositie 4509Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in.

In De Wet van Snuf beschrijft bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier waarom goede relaties beginnen met geven. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht hij de 26 belangrijkste manieren van geven. Hij laat bovendien zien welke voorwaarden en risico’s eraan zijn verbonden, en wat het uiteindelijk oplevert. Wie snel meer succes wil boeken, privé of zakelijk, begint dus met De Wet van Snuf.

Specificaties

ISBN13:9789462551077
Trefwoorden:marketing, gunfactor
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:27-5-2019
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (5)

recensie
De Wet van Snuf
Maureen van Teeffelen | 7 december 2015
Jos Burgers neemt in het boek ‘De Wet van Snuf‘, de lezer mee in het principe van wederkerigheid of met andere woorden: wat je geeft krijg je terug. Dit principe is iedereen wel bekend, maar er bewust mee om gaan is niet altijd een vanzelfsprekendheid. In welke functie, rol of situatie je zit, dit boek heeft je handvatten om op een positieve manier de ander te beïnvloeden. Het heeft mij in ieder geval een positief inzicht gegeven in mijn handelen en wat dat doet met en bij anderen.
Lees verder
recensie
De Wet van Snuf
Peter Streefkerk | 3 augustus 2015
Ken je de Wet van Snuf? De Wet van …… ? Ja, de Wet van Snuf! Je weet wel; Snuf, de hond van Jos Burgers die inmiddels landelijke bekendheid geniet als bestseller-auteur van managementboeken.
Lees verder
recensie
De Wet van Snuf
Jeroen Medema | 1 juli 2015
'De wet van Snuf' was in 2014 een van de bestsellers bij Managementboek . Gedurende dit jaar heb ik meermaals op het punt gestaan om dit boek te bestellen, maar liet ik me telkens weer verleiden door andere boeken. Ik merkte dat hetgeen mij het meest tegenhield toch de titel was. ‘De wet van snuf’, met een golden retriever op de voorkant, doet wat kinderlijker aan dan dat ik gewend ben van het doorsnee managementboek. Maar ‘De wet van Snuf’ van Jos Burgers is geen doorsnee managementboek.
Lees verder
recensie
De Wet van Snuf
Sonja de Bruin | 7 mei 2015
Als je op een leuke en pragmatische manier kennis wilt maken met de wet van wederkerigheid (wat je geeft krijg je terug) dan is ‘De wet van Snuf’ van Jos Burgers echt een aanrader.
Lees verder
recensie
In Focus: De wet van Snuf
Justin van Lopik | 22 mei 2014
Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
34 stemmen
23
6
0
3
2

Interviews en artikelen (2)

nieuws
Een cheque van 50.000 euro
Pierre Pieterse 11 mei 2017 Stichting Hulphond ontvangt van auteur Jos Burgers een mooie cheque. Een bedankmomentje van Jos aan de 30.000 mensen die zijn boek De Wet van Snuf, dat drie jaar geleden verscheen, hebben gekocht en daarmee € 50.000,- hebben bijgedragen aan nieuwe hulphonden. Uiteraard was naast een hulphond in opleiding, ook de echte Snuf aanwezig.
interview
Jos Burgers: geven is krijgen
Hans van der Klis 27 januari 2014 Snuf moest eens weten. Bestsellerauteur Jos Burgers heeft het gedrag van zijn hond als metafoor gebruikt voor de stelling waar het in zijn nieuwe boek De Wet van Snuf om draait: wat je geeft, krijg je terug. In negatieve, maar vooral ook in positieve zin.

Over Jos Burgers

Jos Burgers (1951) is auteur van managementboeken en veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing, sales en klantgerichtheid. Na een universitaire studie Bedrijfseconomie met als specialisatie Marketing Management was Jos ruim tien jaar hogeschooldocent marketing. Na die periode adviseerde hij gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt Jos zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties. Met meer dan honderd presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Jos houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Jos Burgers is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, Geef nooit Korting!, Gek op Gaten, De Wet van Snuf, Eén fan per dag en Wacht niet op de wind, ga roeien! Zes van zijn titels zijn uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van een jaar. Van Jos’ complete oeuvre zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

Andere boeken door Jos Burgers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Wet van Snuf