Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Manipuleren kun je leren

Controle over anderen en jezelf

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551787
10
Voormalig top 10Totaal 212 dagen
EvergreenTotaal 872 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Kent u ook het gevoel dat er niet naar u wordt geluisterd? Komt uw boodschap niet altijd over? Dan is het hoog tijd om te werken aan uw communicatievaardigheden. Kies voor zelfvertrouwen en controle over alledaagse situaties door u te verdiepen in de geheimen van lichaamstaal. Leer hoe u:

- Een goede eerste indruk maakt
- De aandacht krijgt die u verdient
- Zelfvertrouwen uitstraalt
- De geheime agenda van anderen ontdekt

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert (lichaamstaal.nl). Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789462551787
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2019
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Manipuleren kun je leren
Sonja de Bruin | 24 mei 2013
Het boek 'Manipuleren kun je leren' van Frank van Marwijk gaat over hoe je op een positieve manier andere mensen kunt manipuleren. De intrigerende titel deed mij besluiten om dit boekje te lezen; want wie wil nu niet weten hoe je kunt zorgen dat je controle krijgt over anderen.
Lees verder
recensie
Manipuleren kun je leren
Michel Hoetmer | 20 mei 2009
In 'Manipuleren kun je leren' laat Frank van Marwijk zien hoe u de wereld naar uw hand zet. U krijgt door talloze praktische tips een duidelijk antwoord op de vraag hoe u controle over uzelf en anderen verkrijgt. De titel is een zet waaraan je de hand van de meester herkent. Het roept de automatische reactie op 'hierover wil ik meer weten!' Precies volgens het thema van het boek. De oplagecijfers zijn er het levende bewijs van. Het boek is eind 2008 in handel terechtgekomen en beleeft nu al zijn vijfde druk. Een geweldig succes. Mensen hebben kennelijk een sterke hang naar meer invloed.
Lees verder
recensie
Spiegelen en vertragen
Rob Hartgers | 7 januari 2009
Raakt u uw collega’s en medewerkers wel eens aan? Niet op een vervelende manier, maar gewoon een welgemeende schouderklop of een terloopse aanraking in het voorbijgaan? De Amerikaanse psycholoog Argyle ontdekte dat mensen die anderen veel aanraken, sympathieker worden gevonden. Hij deed een experiment met caissières. De caissière die telkens de hand van haar klanten ondersteunde wanneer ze wisselgeld teruggaf, bleek hoger gewaard te worden dan haar collega’s. Het kan dus geen kwaad om af en toe een beetje handtastelijk te zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
81 stemmen
17
28
21
11
4

Interviews en artikelen (1)

interview
Frank van Marwijk: ‘Door slim gebruik te maken van manipulatie doe je de ander geen kwaad’
Rob Hartgers 19 december 2008 Is manipuleren achterbaks? Welnee, stelt Frank van Marwijk. Met een beetje manipulatie is niks mis. Als je het goed doet, zijn je slachtoffers je zelfs dankbaar. Van Marwijk, expert op het gebied van lichaamstaal, schreef Manipuleren kun je leren, een handzaam boek met tips voor de aspirant manipulator. Amper een week na publicatie is zijn boek al toe aan een tweede druk. Manipuleren is hot.

Over Frank van Marwijk

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert (www.lichaamstaal.nl). Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.

Andere boeken door Frank van Marwijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Manipuleren kun je leren