Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Alles is verkopen

Zo maak je van jezelf een top-of-mind verkoper

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552241
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Elke dag brengen we van alles aan de man. Iedereen doet het. Hoe vaak heb je al geprobeerd om iemand ergens van te overtuigen? Hoe vaak heb je al iets gezegd als: ‘Dat is een goed restaurant, een pakkende film, een verslavende tv-serie.’ Of: ‘Ben jij nog nooit in Parijs geweest? Dat moet je gauw een keertje doen!’ Elke dag opnieuw probeer je mensen om je heen te beïnvloeden of over te halen om iets te doen.

De meeste mensen hebben nauwelijks weet van de technieken die je als goede verkoper in de vingers moet hebben. En ze weten evenmin hoe eenvoudig het is om op dat terrein veel beter te scoren. In dit boek zet de succesvolle ondernemer Jan Bloemhof uiteen hoe hij zijn bedrijven liet uitgroeien tot presteerders van formaat. Ook als je werk op een heel ander terrein ligt, kun je soepel uit de voeten met de tientallen tips die je in dit boek krijgt aangereikt.

Specificaties

ISBN13:9789462552241
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:1-5-2020
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (1)

Alles = verkopen - 'Het werkt!'
Fred Rutgers | 21 november 2017
Dit is volgens mij weer een boek waar de wereld al een poosje op zat te wachten. Alles = verkopen, Zo maak je van jezelf een Top Of Mind verkoper, geschreven door Jan Bloemhof had van mij best eerder in mijn handen mogen komen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Alles = verkopen - Zo maak je van jezelf een top-of-mind verkoper
Jan Bloemhof 17 november 2017 Eén auto had ik. En die verkocht ik. Dat was ruim dertig jaar geleden de start van mijn bedrijf. Vandaag de dag ben ik mede-eigenaar van Bloemhof & Pleiter, een autogroothandel die per jaar duizenden auto’s aan de man brengt. Het doel van mijn organisatie? Over een paar jaar moeten er binnen één jaar tienduizend auto’s de deur uit gaan.

Over Jan Bloemhof

Jan Bloemhof zit al bijna vijftig jaar in het verkoopvak. In de jaren tachtig begon hij met de verkoop van één auto, vandaag de dag is hij eigenaar van een van de grootste autogroothandels van Nederland.

Andere boeken door Jan Bloemhof

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles is verkopen