Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Samenvatting

Wat drijft mensen? Wat zijn onze angsten en verlangens? Hoe kunnen we onze eigen weg vinden, in een wereld die steeds complexer en veeleisender wordt?

Hoe zit dat met jou? Wat zijn je dromen? Wat zijn de gedachten, gevoelens en omstandigheden waar je mee worstelt? Hoe ga je met jezelf om in tijden van persoonlijke crisis? Wat mis je in relatie tot anderen?

Het nieuwste boek van Gijs Jansen (psycholoog en bestseller auteur) is een feest der herkenning. Op basis van zijn eigen levensverhaal toont hij zich in al zijn menselijkheid en kwetsbaarheid. Wie dacht dat psychologen precies weten hoe je vrij van angst kunt zijn, heeft het mis. Sterker nog: het hebben van angst is veel normaler dan je misschien zou denken!

Met voorbeelden uit zijn eigen leven houdt Gijs je een spiegel voor, in de hoop dat je je in zijn verhaal herkent. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke technieken en inzichten kun je vervolgens leren om verbinding te maken met jezelf en alles om je heen. Door dit boek kun je de strijd met jezelf definitief staken. Je angst staat hierdoor niet langer in de weg van wat je werkelijk wilt doen met je leven.

De Vonk van Verbinding gaat over erkenning, liefde en compassie. Als je van jezelf mag zijn wie je bent, open je je armen voor de mensen om je heen. Laat je meevoeren door deze ultieme ervaring van verbondenheid en je zult je nooit meer alleen voelen.

Specificaties

ISBN13:9789462556164
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Aantal pagina's:188
Uitgever:Bookora
Druk:2
Verschijningsdatum:5-3-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

4.7 van de 5
6 stemmen
5
0
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - De Vonk van Verbinding
Gijs Jansen 18 augustus 2016 De Vonk van Verbinding gaat over erkenning, liefde en compassie. Als je van jezelf mag zijn wie je bent, open je je armen voor de mensen om je heen. In deze preview legt Gijs Jansen uit hoe zijn boek tot stand kwam.

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT). Daarnaast heeft hij in Nederland een vergelijkbaar bedrijf met trainingen en opleidingen (ACT Guide).

Andere boeken door Gijs Jansen

Inhoudsopgave

Deel I: De vonk
1. De aanloop
2. Mooi van lelijkheid
3. Vrolijke leegte
4. Ziekte als medicijn
5. Put your money
6. Zijn met pijn
7. Verstandsverbijstering
8. De waarde van angst
9. Menselijkheid
10. Synchroniciteit
11. Gelijkwaardige liefde
12. Zelfkennis
13. Lieve mensen
14. Dankbaarheid

Deel II: De verbinding
15. Hoi
16. Jouw worstelingen
17. Bereidheid
18. Harry meets…?
19. Wie je denkt dat je bent
20. Wie je werkelijk bent
21. Dromen en waarden
22. Dood doet leven
23. Zelfcompassie
24. Perspectief nemen
25. Vergiffenis
26. Verbinding maken
27. Tot besluit

Verantwoording
Dankwoord
Over de auteur
Bijlage: vijf artikelen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Vonk van Verbinding