Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Omdat ik het zeg

En andere tegendraadse prikkels voor managers

Paperback Nederlands 2015 9789462720190
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Er zijn hele bibliotheken volgeschreven met theorieën over leiderschap, recepten voor succesvol management, bouwstenen voor high performance en eigenschappen voor inspirerende leiders. De auteurs van 'Omdat ik het zeg', allen ervaren trainers/consultants op het gebied van Leiderschap & Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen, geloven echter helemaal niet in managementrecepten. Het complexe vak van de leider/manager laat zich niet vangen in "doe zus" en "doe zo" tips.

'Omdat ik het zeg' vertelt je dus niet hoe het precies moet, werkt of hoort. Met korte, krachtige en tegendraadse prikkels zetten de auteurs je aan het denken over je rol als leidinggevende. Ze willen je verwarren, door elkaar schudden, stimuleren en je uitdagen om het hartgrondig met ze oneens/eens te zijn.

Je hebt een prachtig vak dat impact heeft op de mensen om je heen. Kies je eigen waarheid en doe er iets moois mee..., maar dat was je toch al van plan.

Specificaties

ISBN13:9789462720190
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:120
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2015
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Omdat ik het zeg!
Dick Bos | 3 oktober 2016
Omdat ik het zeg van Marianne Busard, Wim Geerts, Petra Sevinga en Jeroen van der Wouw is een ontzettend leuk boekje. Van het begin tot het einde word je geconfronteerd met tegendraadse opmerkingen die je als manager zult herkennen en die je aanzetten tot reflecteren. Vaak toveren de opmerkingen een glimlach om je mond.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
4 stemmen
2
1
1
0
0

Over Marianne Busard

Marianne Busard werkt bij Schouten & Nelissen als senior trainer/adviseur leiderschap. Zij gunt leidinggevenden het voor de hand liggende te pakken te krijgen, en daagt hen daarnaast uit verder te reiken.

Andere boeken door Marianne Busard

Over Wim Geerts

Ir. Wim Geerts studeerde Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarna werkte hij als technicus, projectleider en groepsleider op research- en ontwikkelingsafdelingen van Philips. Daar raakte hij gefascineerd door het feit dat projecten, ondanks de aanwezige zeer hoogwaardige technische kennis, door moeizame afstemming en samenwerking vaak moeizaam verlopen. Vanuit die fascinatie traint en coacht hij sinds 2001 leidinggevenden uit diverse sectoren, sinds 2006 vanuit Schouten & Nelissen. Hij wil leidinggevenden laten ervaren dat vertrouwen en goede relaties de kortste weg naar optimale resultaten vormen.

Andere boeken door Wim Geerts

Over Petra Sevinga

Petra Sevinga is senior trainer/adviseur en leidinggevende bij Schouten & Nelissen Centrum voor Leiderschap en begeleidt, traint en adviseert managers. Ze schreef eerder met Rob Bos de 'Kleine reisgids voor managers'.

Andere boeken door Petra Sevinga

Over Jeroen van der Wouw

Jeroen van der Wouw werkt bij Schouten & Nelissen als senior consultant leiderschap, organisatie & teams. Hij vindt dat iedere medewerker een goede leidinggevende verdient, en dat ieder team tot grote prestaties in staat is. Op een dynamische manier brengt hij leidinggevenden en teams in beweging.

Andere boeken door Jeroen van der Wouw

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Doe het voor
2. Por het vuur op
3. Stimuleer het brein
4. Ken de mens
5. Kijk in de spiegel
6. Pak je plek!

Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omdat ik het zeg