Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wahlberg - Het verhaal van een CEO

Gebonden Nederlands 2015 9789462720473
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ontmoet Dirk Wahlberg: CEO van een multinational, bizar succesvol, een echte familieman, rijk en superslim. Alle ingrediënten voor een gelukkig leven. Toch? Schijn bedriegt. Dirk is een arrogante en botte man, waar zijn medewerkers, MT, familie en (zaken)relaties vreselijk onder lijden.

Dirk komt in een neerwaartse spiraal terecht en loopt volledig vast in zijn werk en privéleven. Zijn bedrijf stevent af op de ondergang, waarna de Raad van Commissarissen hem een onmogelijk ultimatum stelt. Als klap op de vuurpijl verlaat zijn vrouw hem en neemt zij de kinderen mee.

Noodgedwongen en totaal wanhopig wendt hij zich tot een executive coach. Deze gaat in een confronterend traject samen met hem de uitdaging aan. Wat is de oorzaak van al zijn persoonlijke en zakelijke ellende? Is hij in staat om te veranderen en zo bedrijfsmatig opnieuw successen te boeken en zijn huwelijk te redden?

Arvid Buit geeft op een geheel eigen manier inzicht in de wereld van executive coaching. Haarscherp toont hij het belang van menselijkheid en persoonlijke ontwikkeling voor leiders om succesvol te zijn. Daarmee is deze businessroman een must voor CEO's, managers, ondernemers, coaches, en adviseurs.

'Dit boek zou elke leider gelezen moeten hebben' - Rick Gemser | Marketing Director SAIL Amsterdam 2015

'Erg realistisch, amusant ook en vanuit mijn eigen praktijk erg herkenbaar' - Ruud Polet | Chairman Amsterdam at Institute for Management Studies

'Ik ga morgen een exemplaar aanschaffen voor mijn baas...' - Anoniem | Directiesecretaresse Multinational

Specificaties

ISBN13:9789462720473
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:24-9-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

Wahlberg - Het verhaal van een CEO
Maarten Fijnaut | 12 januari 2016
In Wahlberg staat de coaching van een CEO centraal. Het eerste boek van Arvid Buit is een businessroman waarbij hij de lezer meeneemt in een uitvoerig coachingstraject. De lezer ervaart stap voor stap de transformatie van een keiharde en berekenende CEO naar een sociale en empathische leider.
Lees verder
Wahlberg; het verhaal van een CEO
Mireille Schrijnemaekers | 18 november 2015
Arvid Buit, een van de jonge executive coaches in Nederland, heeft een boek geschreven over zijn werk met bestuurders en directeuren die zijn vastgelopen in persoonlijke of strategische uitdagingen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
11 stemmen
9
1
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arvid Buit

Arvid Buit is internationaal actief als executive coach voor topbestuurders. Zijn aanpak kenmerkt zich door resultaatgerichtheid, een eigenzinnige aanpak en humoristische stijl. Als 3-voudig erkend mastercoach (EMCC / ICF / Marshall Goldsmith) is hij de hoogst gekwalificeerde leiderschapscoach van Nederland. In executive communities is hij tevens actief als keynote speaker en moderator van inhoudelijke roundtables. Zijn passie voor leiderschapspersoonlijkheden maakt dat hij in hoge mate kan bijdragen aan strategische en structurele ontwikkelingen binnen organisaties. Arvid werkte al met 500+ CxO’s en publiceerde in 2015 zijn businessroman 'Wahlberg- Het verhaal van een CEO'. Met zijn enthousiaste en persoonlijke aanpak werkt hij met clienten en binnen organisaties aan de drie fundamentele pijlers voor gedragsverandering; Lef, Bescheidenheid en Discipline. Zijn belofte: 'Ik garandeer meetbare gedragsverandering aan de top!'

Andere boeken door Arvid Buit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wahlberg - Het verhaal van een CEO