Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Laat los

Ruimte voor alles wat je denkt en voelt

Paperback Nederlands 2020 9789462722415
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Het ene bestaat bij de gratie van het andere, ze kunnen niet zonder elkaar. Het leven is prachtig, maar ook negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en twijfels maken er deel van uit. Niet alles is rozengeur en maneschijn.

Ja, nogal wiedes, denk je misschien. Maar hoe komt het dan dat toch zoveel mensen blijven worstelen met thema's als onafhankelijkheid-verbondenheid, angst-lef, mooi-lelijk, jong-oud, dik-dun, et cetera?

Auteur Gijs Jansen vindt dat we op moeten houden met onszelf voor de gek te houden en dat het de hoogste tijd is om te beginnen met leven. In 'Laat los' geeft hij je een aantal praktische handvatten om een balans te creëren tussen je innerlijke tegenstrijdigheden. De truc is synergie te creëren tussen de dingen die je wilt en de dingen waar je bang voor bent. Accepteren dat ook negatieve gedachten en gevoelens bij jou horen en dat deze je leven verrijken. Want zonder lelijk geen mooi, zonder oud geen jong en zonder angst geen lef.
Een boek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit boek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen.

Specificaties

ISBN13:9789462722415
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:148
Druk:1
Verschijningsdatum:8-4-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, Time to Act!, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine.

Andere boeken door Gijs Jansen

Inhoudsopgave

1 INLEIDING 7
2 JIJ VERSUS DE OMGEVING 13
3 CONTROLE-LOSLATEN 27
4 GOED VERSUS SLECHT 47
5 ANGST VERSUS LIEFDE 63
6 VERMIJDEN VERSUS ERVAREN 85
7 GEVEN VERSUS NEMEN 109
8 ACCEPTEER JE BESTEMMING, LAAT LOS 129

DANKWOORD 135
LITERATUUR EN WEBSITES 137
OVER DE AUTEUR 139
BOEKEN VAN GIJS JANSEN 141

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Laat los