Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Smalltalk ongemakkelijk?

Soepel en effectief contact leggen op het werk

Paperback Nederlands 2024 9789462724150
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑10‑2024

Samenvatting

Als Pieter langs de kamer van Valentina loopt, ziet hij haar met een sandwich achter haar laptop zitten. “Hé Val, ga je mee naar de kantine?”
“Eh… wil je het over het nieuwe project hebben?”
“Nee, hoor, gewoon gezellig lunchen. Vik en Kimberly komen er ook aan.“
“Nou eh…” stamelt Valentina benauwd terwijl ze zich verstopt achter haar laptop.
“Je bent in ieder geval welkom, mocht je je bedenken.” Pieter geeft een roffel op de deur en weg is hij. Valentina zucht. Vond ze het toch maar wat minder spannend om gewoon een praatje te maken met haar collega’s. Dan hoefde ze niet altijd veilig achter haar laptop te blijven zitten…

Vind jij het ook lastig om aan smalltalk te doen? Weet je niet waar je het over moet hebben als een collega of klant informeel wil kletsen? Vraag je je af hoe je contact legt op een congres of voor een vergadering waar je niemand kent? Dan is dit boek voor jou!

Ben jij juist een ster in smalltalk en vraag je je af hoe je anderen hierbij kunt helpen? Dan is dit boek ook voor jou!

We volgen acht collega’s, die smalltalk soms gemakkelijk, maar meestal ongemakkelijk vinden. Samen met hen leer je hoe je soepeler en effectiever contact legt op het werk. In wie herken jij jezelf?

Specificaties

ISBN13:9789462724150
Trefwoorden:werkplek, contact, smalltalk
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:22-10-2024
ISSN:

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Smalltalk ongemakkelijk?