Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Cases in control: gescharrel met rechtspersonen

Paperback Nederlands 2014 9789462760424
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

In 2002 is Huizink met zijn columns in Management Control & Accounting gestart. De columns in deze bundel bestrijken de periode 2009-2013 en handelen steeds over ondernemingsrechtelijke onderwerpen die op dat moment in de belangstelling staan: nieuwe wetsvoorstellen, arresten van de Hoge Raad, uitspraken van de Ondernemingskamer en politieke commotie.

De auteur heeft ernaar gestreefd de toon niet te zwaar aan te zetten. Niettemin komen in de columns ondernemingsrechtelijke dilemma's aan de orde die van alle tijden lijken. Iedere column wordt afgesloten met een korte opmerking vanuit het hier en nu. Daarmee hoopt de auteur inzichtelijk te maken dat er niet altijd evenveel consistentie in de ontwikkeling van het ondernemingsrecht schuilt.

Specificaties

ISBN13:9789462760424
Trefwoorden:rechtspersonen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:23-12-2014
ISSN:
Jongbloed:Rechtspersonen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over J.B. Huizink

Prof.mr. J.B. Huizink is als hoogleraar Ondernemingsrecht verbonden aan de Faculteit FEWEB en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid VU Amsterdam. In dat kader is hij tevens hoogleraar bij de Postdoctorale Controllersopleiding, Postdoctorale opleiding tot Compliance Officer en de postdoctorale opleiding Treasury Management. Hij is daarnaast werkzaam als zelfstandig juridisch adviseur.

Andere boeken door J.B. Huizink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Cases in control: gescharrel met rechtspersonen