Managementboek.nl gebruikt cookies.

Topteams - Samen bergen verzetten

Nederlandstalig | Paperback
(18)
Verkooppositie: #31
126 dagen in de top 100
Onze prijs: € 32,50
Vandaag voor 21:00 uur besteld,
morgen in huis.

Video

Samenvatting

Dit boek staat op de Shortlist voor het Managementboek van het Jaar 2020.
Bekijk de Shortlist hier


Voor teamleiders, managers en iedereen die in teams werkt en betere samenwerking en resultaten nastreeft.

De roep om topteams binnen organisaties klinkt steeds luider. Teams die kunnen inspelen op de razendsnelle ontwikkelingen op gebied van digitalisering en globalisering. Teams die antwoord...Toon volledige samenvatting

Inhoudsopgave

Route
Inleiding
Wie is wie
Leeswijzer

1. Expeditie
Doel
Koers
Voorbereiding

2. Team
Teamgrootte
Teamprofiel
Regie

3. Basiskamp
Energie
Vertrouwen
Communicatie

4. Beklimming
Leiderschap
Samenwerken
Teamontwikkeling

5. Top
Commitment
Veerkracht
Grenzen

6. Afdaling
Succes vieren
Reflectie
Groeipad

Nawoord
Kaarten
Dankwoord
Inspiratiebronnen

Specificaties

EAN:9789462761728
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Paperback, 352 blz.
Uitgever:Management Impact
Druk:1e druk, 2019

Over Katja Staartjes

Katja Staartjes is bergbeklimmer en avonturier. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. Katja deed eerder uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Tegenwoordig werkt zij als inspirerend spreker, trainer en coach op gebied van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel.

Over Menno Boermans

Menno Boermans is fotograaf en bergsportliefhebber. Met een camera grijpklaar beklimt hij bergen over de hele wereld, om er daarna vanaf te skiën, rennen, fietsen of vliegen. Zijn foto’s worden internationaal gepubliceerd, onder andere in National Geographic. In Alaska en Zwitserland werkt hij als medicus bij de reddingsdienst. Een baan waar teamgeest cruciaal is.
mennoboermans.com

Lezersrecensies

Blik verruimend

06-01-2020 | L.C. van Rijn

Wat een inspirerend boek. Waarbij prachtige foto's, praktische voorbeelden uit expedities en theorie elkaar afwisselen. Het boek leest vlot en biedt verschillende perspectieven.Het boek heeft een fijne structuur waardoor je precies kan lezen wat voor jou op dat moment actueel is. Heel prettig.

Wat een geweldig inspirerend boek!

23-11-2019 | E. Staartjes

Lees recensie >
Wat een geweldig inspirerend boek! Zowel inhoudelijk als kwa fotografie. Tekst, koppen en vormgeving zijn zeer helder en overzichtelijk.

Recensies (3)

Recensie door Corinne Klaver 

Het samenstellen van een team en het optimaliseren van een team heeft al lange tijd mijn interesse. Ik kreeg het boek met de titel Topteams van Katja Staartjes en Menno Boermans in handen en kon niet wachten om het te lezen.

Hoe kun je van een groep individuen een topteam maken? Er zijn ontzettend veel boeken op de markt waarin over dit onderwerp wordt geschreven. Maar het boek met de titel...

Lees verder >