Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Diagnose en eerste interventies Werkboek

Paperback NL 2017 9789462762145
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'De onderstroom van organiseren' is te gebruiken als Werkboek (om in te vullen) of als Voorbeeldboek (om eigen aantekeningen te ordenen). Daarbij is het geschikt als Document van de diagnose zoals die feitelijk is gemaakt en die de basis vormt van een verandertraject.
Dit Werkboek is een aanvulling op het boek 'Veranderdiagnose - De onderstroom van organiseren' dat een inleiding is tot de organisatiediagnostiek met de nadruk op lastigste veranderprocessen: die van onderop. Op een visueel aantrekkelijke manier wordt dit specialisme behandeld via kunstvormen. Aan de hand van dertig schilderijen en litho's, twintig films en elf gedichten wordt de lezers wegwijs gemaakt in het stellen van diagnoses ten behoeve van verandering van onderop. Dit mondt uit in een overzichtelijk model dat gebaseerd is op het maken van films en dus termen gebruikt als uitzoomen, inzoomen, close-up en scenario. Met dit model valt in de praktijk goed te werken.

DR. ROB VAN ES is universitair docent Organisatiefilosofie aan de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt onder zijn eigen naam als onafhankelijk consultant en trainer in de cultuur, ethiek en politiek van organiseren.
www.robvanes.com

Specificaties

ISBN13:9789462762145
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:27-11-2017
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Diagnose en eerste interventies Werkboek