Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

PDB module boekhouden in balans

Paperback NL 2015 9789462870390
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit antwoordenboek hoort bijPDB Module Boekhouden in Balans.
PDB Module Boekhouden in Balans bevat de volledige stof voor het examen PDB
Bedrijfsadministratie niveau 4, zoals dat wordt afgenomen met ingang van 1 januari 2016 door de Nederlandse Associatie voor Examinering.
Maar PDB Module Boekhouden in Balans is voor meer doeleinden geschikt. De
methode bevat de boekingen en de verwerking daarvan in de boekhouding van de meest voorkomende financiële feiten in vooral de handelsonderneming. Uit didactische overwegingen hebben we onder andere de boekingen voor de bv en nv toegevoegd. Zo komt in PDB Module Boekhouden in Balans een groot deel van het vakgebied boekhouden aan de orde en is de methode voor veel doeleinden in te zetten.
We hebben de hoofdstukken samengevoegd tot logische delen. Elk hoofdstuk is ingedeeld in paragrafen. Elke paragraaf begint met leerdoelen, vervolgt met de leerstof en eindigt met een verwijzing naar de bijbehorende opgaven. Aan het eind van elk hoofdstuk staat de begrippenlijst. Een afgewogen kleurgebruik, functioneel beeld en een sterke logische structuur leidt studenten door de stof en geeft hen houvast.
Het opgavenboek PDB Module Boekhouden in Balans – Opgavenboek (9789462870376)
bevat het oefenmateriaal met een grote variëteit aan opgaven en sluit aan op PDB Module Boekhouden in Balans – Theorieboek (9789462870369).
Dit erg uitgebreide antwoordenboek bevat alle uitwerkingen met uitleg van de opgaven en maakt deze methode ook zeer geschikt voor zelfstudie.
Op de methodewebsite www.boekhoudeninbalans.nl staan onder andere gegevens over de verantwoording van de eindtermen, de bijbehorende digitale componenten, actuele
informatie en een studielasturenoverzicht. Ook staan hier de gegevens van onze overige boeken voor dit vakgebied en verwijzingen naar de methodesites voor de aanvullende
vakken.

Specificaties

ISBN13:9789462870390
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Uitgeverij Van Vlimmeren B.V.
Verschijningsdatum:12-6-2015
Hoofdrubriek:Schoolboeken
Serie:In Balans

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PDB module boekhouden in balans