Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

MBA Module Financiering

Paperback NL 2018 9789462872219
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

MBA Module Financiering in Balans bevat de volledige stof voor het examen MBA Financiering, zoals dat wordt afgenomen met ingang van 1 september 2017 door de Nederlandse Associatie voor Examinering.
We hebben de stof ingedeeld in vijf logisch samenhangende delen. Het deel algemene begrippen bevat een inleiding in de economie en de balans in combinatie met de winst-en-verliesrekening en liquiditeitsbegrotingen. In het tweede deel komen de verschillende rechtsvormen en hun mogelijkheden tot het aantrekken van vermogen aan de orde. In deel drie behandelen we de aspecten die samenhangen met de vermogensbehoeften
en de investeringsselectie. Daarna gaan we in deel vier door met de externe verslaggeving en eindigen in deel vijf met de analyse van de jaarrekening.
De uitgebreide behandeling en diversiteit van onderwerpen maakt MBA Module Financiering in Balans ook bruikbaar voor andere vormen van hoger onderwijs.
De opgaven die aansluiten op de theorie staan in MBA Module Financiering in Balans – Opgavenboek. Door de beschikbaarheid van MBA Module Financiering in Balans – Antwoordenboek kan deze methode goed worden gebruikt voor zelfstudie.
Zie voor meer informatie www.vanvlimmeren.nl.

Specificaties

ISBN13:9789462872219
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:226
Verschijningsdatum:3-9-2018
Hoofdrubriek:Economie, Schoolboeken
Serie:In Balans

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA Module Financiering