Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789462900738. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Bestuursrecht begrepen

Paperback Nederlands 2024 9789462128828
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑04‑2024
63,60

Samenvatting

Bestuursrecht begrepen geeft een overzichtelijke en complete beschrijving van het algemeen bestuursrecht en het bestuursprocesrecht voor de juridische hbo-opleiding. Aan de hand van talrijke voorbeelden en juridische casus wordt de hbo-student stapsgewijs ingevoerd in het Nederlandse bestuursrecht.

Hierbij is veel aandacht besteed aan didactiek. Geen onnodig ingewikkelde woorden. De wat lastigere onderdelen worden telkens aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht. Waar nodig en mogelijk zijn schema’s opgenomen om bepaalde leerstukken of procedures te verduidelijken.

Specificaties

ISBN13:9789462128828
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:670
Druk:5
Verschijningsdatum:2-4-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Karianne Albers

Karianne Albers is na haar afstuderen eerst werkzaam geweest als juridisch beleidsmedewerker Materie, Instructie en Opleiding bij het USZO (Uitvoeringsinstelling Sociale Zekerheid Overheid en Onderwijs; thans onderdeel van het UWV) en als gerechtssecretaris bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Maastricht. Vervolgens heeft zij gedurende tien jaar als universitair docent bestuursrecht gewerkt aan de Universiteit Maastricht. Daar was zij onder andere eindverantwoordelijk voor het bestuursrechtelijke propedeuseonderwijs. Sinds 2008 is zij werkzaam als universitair hoofddocent bestuursrecht aan de Open Universiteit Heerlen. Zij heeft daar onder meer meegewerkt aan het opzetten van een speciaal schakelprogramma voor hbo-studenten die willen instromen in de academische master. Daarnaast is zij lid van de bezwaarschriftenadviescommissie van de Provincie Limburg.

Andere boeken door Karianne Albers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bestuursrecht begrepen