Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789462908963. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Verbintenissenrecht & Ondernemingsrecht

Paperback Nederlands 2023 9789462128033
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑08‑2023

Samenvatting

Verbintenissenrecht en ondernemingsrecht is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar deze rechtsgebieden aan de orde komen.

Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-)praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In deze druk wordt aandacht besteed aan de nieuwe personenvennootschap. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen. De student heeft hierdoor de mogelijkheid om met deze tentamentrainingen te toetsen of hij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo.

Specificaties

ISBN13:9789462128033
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Druk:14
Verschijningsdatum:1-8-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Wim de Ruiter

Wim de Ruiter is als docent verbonden aan de opleiding Management Economie en Recht van de faculteit Economie en Management van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Andere boeken door Wim de Ruiter

Over Robert Westra

Mr. Robert Westra is als senior docent actief voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bovendien is hij voor deze Hogeschool begeleider van internationale import en exportprojecten die zijn gericht op het Verre Oosten en Latijns Amerika. Hij heeft meerdere juridische boeken geschreven en is lid van docententeams verander- en kwaliteitsmanagement.

Andere boeken door Robert Westra

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbintenissenrecht & Ondernemingsrecht