Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Loopbaan-APK

een instrument voor een duurzame en kansrijke carrière

Paperback Nederlands 2016 9789463185196
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Inzetbaarheid en verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan zijn de kernwoorden van de huidige arbeidscultuur. Veel werknemers zijn hiervan nog niet (voldoende) doordrongen. Ze hebben een job en met de loopbaan komt het dus vanzelf goed. Ze hebben alle vertrouwen in de bonafiditeit van hun werkgever. Dit vertrouwen is heden ten dage ongegrond, en een ontkenning van de realiteit. Niet dat werkgevers onbetrouwbaar zijn, maar ook zij moeten in deze dynamische wereld het hoofd boven water zien te houden.
In de huidige arbeidscultuur is niemand meer zeker van zijn job, en zeker niet tot aan zijn/haar pensioenleeftijd. Tijd dus, om aan je job en loopbaan - en dus aan je inzetbaarheid - meer energie en aandacht te besteden. Tijd voor een gestructureerde APK-beurt van je job en loopbaan. Tijd om beter voor je eigen belangen te zorgen en dit niet over te laten aan de speling van het lot.
Dit boek bevat een hulpmiddel om op snelle, accurate en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de status van je job en je loopbaan. Het loopbaananalysekompas maakt inzichtelijk waar je kansen, maar ook waar je risico’s liggen, en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.
Een zelfreflectie met een opmaat v

Specificaties

ISBN13:9789463185196
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:229
Druk:1
Verschijningsdatum:7-7-2016
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Henny Driessen

Henny Driessen studeerde rechten aan de VU in Amsterdam en is sinds 1981 verbonden aan DSM. Sinds 1993 begeleidt hij als HR-manager veranderprocessen en complexe reorganisaties. Daarvoor was hij Hoofd Arbeidszaken van een bedrijfsonderdeel van DSM met 2.500 medewerkers.

Andere boeken door Henny Driessen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Loopbaan-APK