Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 16% korting

Excel aan het werk: Kennismaken met macro’s

Paperback Nederlands 2022 9789463562799
Verkooppositie 477Hoogste positie: 443
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑09‑2022
25,99
21,99
VOORDEEL - 16% korting

Samenvatting

Verricht je vaak dezelfde handelingen in Excel, laat ze dan over aan een macro. Die voert je handelingen met één klik uit. Nauwkeurig en supersnel. Zo bespaar je een hoop tijd en haal je meer uit Excel. Je neemt de handelingen op zoals je een filmpje opneemt. Er wordt dan automatisch een macro gemaakt en die koppel je aan een zelfgemaakte knop.

Je profiteert van het gemak van macro's zonder dat je hoeft te kunnen programmeren. Je kunt de code verkennen die op de achtergrond in de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications) wordt gemaakt en daar eenvoudige wijzigingen in aanbrengen. Ook kun je een macrocode helemaal zelf schrijven. Zo maak je kennis met macro's.

- De kortste weg naar efficiënter werken in Excel
- Leer repeterende handelingen in Excel te automatiseren
- Geen programmeerkennis verreist!

Specificaties

ISBN13:9789463562799
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:28-9-2022
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Wim de Groot

Wim de Groot heeft de afgelopen jaren talloze workshops in Excel geschreven voor het populaire tijdschrift Computer Idee. Als freelance auteur ontwikkelt hij praktische rekenbladen en beschrijft hij hoe anderen ze kunnen namaken. Zo heeft hij al vele lezers weten te boeien met Excel. Hoewel hij zich in het dagelijks leven met hogere zaken bezighoudt, is zijn taalgebruik niet hoogdravend. Hij verstaat de kunst complexe zaken helder en duidelijk uiteen te zetten. Zijn talenknobbel komt hierbij goed van pas. Hij raakte verslingerd aan Excel. Misschien wel doordat de exactheid van de getallen voor het juiste evenwicht zorgt.

Andere boeken door Wim de Groot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Excel aan het werk: Kennismaken met macro’s