Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

C-level Mindset

De 7 onmisbare C-skills voor de professional van de toekomst

Paperback Nederlands 2024 9789463834971
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑08‑2024

Samenvatting

Onze wereld in constante verandering heeft een enorme impact op onze werkomgeving, en de snelheid waarmee transformaties op ons afkomen is overweldigend. Het lijkt haast onmogelijk om in deze volatiele tijden professioneel te kunnen gedijen, laat staan te excelleren. En toch lijken sommigen immuun te zijn voor die omwentelingen. Individuen die door onze complexe wereld navigeren en opmerkelijke professionele prestaties leveren. Wat hen kenmerkt, is een set specifieke skills die hen onderscheidt van anderen en hen toelaat te blijven groeien.

In C-level Mindset toont Carolien Van Den Bosch wat die skills zijn en daagt ze je uit om zelf volop in te zetten op jouw ‘C-level mindset’. Want die is niet voorbehouden aan mensen op C-level posities – iedereen, op welk niveau dan ook, kan die skills ontdekken, voeden, inzetten, en zo voor zichzelf en hun omgeving een verschil maken.

Met heldere, wetenschappelijke inzichten, sprekende anekdotes en concrete handvaten neemt Carolien je stapsgewijs mee doorheen de 7 essentiële skills die ook van jou een toppresteerder maken!

Specificaties

ISBN13:9789463834971
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:21-8-2024
ISSN:

Over Carolien Van Den Bosch

Caolien Van Den Bosch is professioneel spreker bij Better Minds at Work. Vanuit haar exepertise rond fysiek en mentaal welzijn, inspireert ze organisaties om de veerkracht van hun medewerkers te versterken.

Andere boeken door Carolien Van Den Bosch

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        C-level Mindset