Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Het Groot Interventieboek

Bewust beweging creëren met interventies uit de praktijk

Gebonden Nederlands 2021 9789464028102
Verkooppositie 442Hoogste positie: 235
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het 'Groot Interventieboek' is hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, waarmee je beweging kunt creëren of verandering kunt realiseren binnen jouw opdrachten. Dit boek vergroot je bewustzijn als het gaat om interveniëren in organisaties en je eigen handelen daarin. Het daagt je uit je eigen repertoire te verbreden en inspireert om buiten je eigen kaders te denken en te handelen als de opgave daarom vraagt.

Met de praktijkvoorbeelden in het boek brengen de auteurs de interventies als het ware tot leven en geven ze kleur aan de toepassing in de praktijk en binnen een specifieke context.
Dat geeft inzicht in het proces van wikken en wegen dat hoort bij interveniëren en de overwegingen die wij daarbij maken.

Dit alles maakt 'Het Groot Interventieboek' een praktisch en pragmatisch boek dat je inspiratie geeft wanneer je dat nodig hebt.

Specificaties

ISBN13:9789464028102
Trefwoorden:interventie
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:407
Druk:1
Verschijningsdatum:22-7-2021
Hoofdrubriek:Advisering
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Het Groot Interventieboek - 'Hoort thuis op de werktafel'
Rudy Kor | 13 september 2021
Toen ik Het Groot Interventieboek uit de enveloppe van Managementboek haalde was mijn eerste reactie: ‘Wat een pil!' Het heeft namelijk vierhonderd bladzijden. De tweede reactie was: ‘wat mooi en overzichtelijk opgemaakt!' 
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Milou Engelaer

Milou Engelaer houdt zich voornamelijk bezig met organisatie-ontwikkelvraagstukken, meestal in de ziekenhuiswereld maar soms ook in andere delen van de zorgsector (langdurige zorg, farmaceuten). Dat doet ze zowel in project- en programmateams als in de rol van procesbegeleider. Daarnaast geeft ze regelmatig trainingen en begeleidt ze intervisie.

Andere boeken door Milou Engelaer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Groot Interventieboek