Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Veerkracht

Gebonden NL 2022 9789464434798
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Kleine aanpassingen kunnen leiden tot een groot resultaat
Veerkracht is het vermogen om te herstellen van ziekte, stress of tegenslag. Met een gezonde leefstijl is iedereen in staat om die veerkracht te verhogen. Waar gezondheidswinst te behalen valt, verschilt per persoon. Bij de een zit dat in beweging, bij de ander in voeding, slaap of pijn. Je hoeft hiervoor niet je hele leefstijl om te gooien. Concentreer je op de leefstijlgebieden waarop je de meeste winst kan behalen en bereik een groot resultaat met meerdere kleine stappen.

Alle leefstijlgebieden die jouw veerkracht kunnen verhogen, worden besproken in dit boek.
De tips en adviezen zijn praktisch toepasbaar en gedegen onderbouwd. Het helpt je om fit te blijven op een leuke manier. Het is immers fijn om veerkrachtig te zijn.

Over de auteurs
Driekus Bernard is eigenaar van Fysiotherapie Bweging, bedenker en eigenaar van Succesvolouder®️, bedenker van de NFM-methode®️, fysiotherapeut, personal trainer en mentaal coach. Hij heeft meegewerkt aan een wetenschappelijk onderzoek over het zenuwstelsel en de immuunrespons bij mensen. Hij wordt vaak uitgenodigd als gastdocent, probeert altijd de beste resultaten met fysiotherapie te bereiken en tracht de fysieke en geestelijke veerkracht bij mensen van 50 jaar en ouder te vergroten.

Roderick Voordouw is eigenaar van Fitness-Science, bewegingswetenschapper en personal trainer. Hij begeleidt mensen met leefstijlgerelateerde aandoeningen als hart- en vaatziekten en diabetes, maar helpt ook mensen met revalideren na een beroerte of ongeluk. Daarnaast is hij docent inspanningsfysiologie bij verschillende opleidingsinstituten en spreker op congressen. Vanaf zijn 11e is hij te vinden in de sportschool en zijn studie sluit hier volledig op aan. Hij heeft verschillende onderzoeken gedaan naar de gezondheidseffecten van fitness en krachttraining. Zo vertaalt hij de wetenschap naar de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789464434798
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:156
Uitgever:Rodrie
Verschijningsdatum:26-7-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veerkracht