Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Heel de hypochonder

Het hypo-hou-me-vast-boekje

Paperback NL 2023 9789464439342
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ben je het wel of niet. Een echte hypochonder?
Bert Breij neemt je mee in de beantwoording van de vraag of je hypochonder bent. Altijd pijntje hier, pijntje daar, of een échte grote pijn, vrijwel altijd gefascineerd door de angst dat je het dit keer niet zal overleven.. Vooral ook interessant voor hen die denken dat ze toch iets van de naweeën van Corona hebben opgelopen. De meesten zullen dan zeggen dat ze écht geen hypochonder zijn. Dat ze zich echt niet aanstellen. Maar doe maar de check. Bekijk eens of je er écht niet een bent. Grote kans dat je dat blijft ontkennen. Daarom is dit boekje ook zo geschikt als weggevertje. Aan iemand in je buurt – kan familie zijn, een buur, een collega – waarvan jij wel vindt dat die het is. Ook al blijft die heftig ontkennen.
Er word in dit boekje nog al met de hypochonder de draak gestoken, maar veel is ook bloedserieus. Het geeft je en passant veel informatie over hypochondrie.
Een hou-me-vast boekje. 17.50 euro. Echt geschreven voor massale verkoop. Want wil niet ieder weten of die (weer) wat heeft opgelopen.

Specificaties

ISBN13:9789464439342
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Uitgever:Breij Publicaties
Verschijningsdatum:8-3-2023
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Heel de hypochonder