Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fluitend veranderen

Ontspannen op weg naar persoonlijk succes

Paperback Nederlands 2019 9789490085513
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Fluitend veranderen – ontspannen op weg naar persoonlijk succes. Als alles zou kunnen, wat zou je dan veranderen?

Fluitend veranderen - ontspannen op weg naar persoonlijk succes. Als alles zou kunnen, wat zou je dan veranderen? Er is iedere dag zo veel te doen dat het een uitdaging is om even stil te staan en na te denken hoe het met je gaat. In dit boek geeft Bart van den Belt je concrete handvatten hoe je bewustwording kunt stimuleren, patronen doorbreekt en eindelijk in actie komt om te bereiken wat je wilt/ Bepaal een richting, ga op weg en geniet van de reis.

Specificaties

ISBN13:9789490085513
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:7
Verschijningsdatum:30-8-2014
ISSN:

Expertrecensies (1)

Fluitend veranderen
Sebastiaan van der Valk | 6 maart 2015
Regie (terug) pakken in je eigen leven, daar gaat ‘Fluitend veranderen’ over. Je kunt alles veranderen als je er maar zelf voor gaat staan en keuzes maakt. Niet alles tegelijkertijd aanpakken maar rustig aan, stap voor stap. Want dan worden de veranderingen duurzaam en kun je het volhouden om te veranderen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
15 stemmen
15
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

preview
Fluitend veranderen - Ontspannen op weg naar persoonlijk succes
Bart van den Belt 9 september 2019   Fluitend veranderen is een praktische gids om op een ontspannen manier positieve veranderingen in je leven op gang te brengen. Het is niet mijn bedoeling dat nu ineens je hele leven omgooit maar eerst eens even rustig stilstaat bij waar je nu bent en hoe je daar bent gekomen. Waar draait het leven nu echt om voor jou?
nieuws
Doe het zelf (2)
Pierre Spaninks 11 november 2015 Pierre Spaninks blogt over zijn ervaringen als jurylid van het Managementboek van het Jaar. Zijn collega's kunnen en mogen het allemaal heel anders beleven. Graag zelfs, want het proces is gebaat bij een levendige discussie.
nieuws
Doe het zelf (een managementboek publiceren)
Pierre Spaninks 22 september 2014 Pierre Spaninks blogt over zijn ervaringen als jurylid van het Managementboek van het Jaar. Zijn collega's kunnen en mogen het allemaal heel anders beleven. Graag zelfs, want het proces is gebaat bij een levendige discussie.

Over Bart van den Belt

Bart van den Belt (1984) is gelukkig getrouwd met Sanne en heeft een hond, Sofie. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker over marketing, ondernemerschap en (persoonlijk) leiderschap. Hij is auteur van diverse online trainingen, audioprogramma’s en boeken, waaronder de bestseller Fluitend veranderen. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Academy (www.zakelijksucces.nl) en is mede-eigenaar van verschillende bedrijven. Zijn missie omschrijft hij als: ‘Serving God by developing people’.

Andere boeken door Bart van den Belt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fluitend veranderen