Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontwikkelingsgericht werken in de praktijk

106 verhalen, voorbeelden en inzichten

Paperback NL 2019 9789490384173
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De Ontwikkelingsgerichte Benadering vindt zijn toepassing in een specifieke wijze van coaching, leidinggeven en onderwijs. Theorie en methodiek vind je in de Vandamme handboeken. Hier gaat het over de praktijk van het ontwikkelingsgericht werken. 106 praktijkvoorbeelden, verhalen en anekdotes uit Vandamme’s dertigjarige loopbaan zijn beschreven en gerubriceerd in vier delen:
Ontwikkelingsgericht Coachen van individuen, Ontwikkelingsgericht Coachen van teams, Ontwikkelingsgericht Opleiden en tenslotte een aantal autobiografische verhalen die je meenemen in de eigenheid van de Ontwikkelingsgerichte Benadering.
Alle verhalen samen, met hun authentieke kijk op successen en mislukkingen, illustreren dat de praktijk lijkt op een straatgevecht, waarin je uitgedaagd wordt meesterschap te ontwikkelen. Ontwikkelingsgericht reageren is een levenslange spirituele oefening. Dit boek wil een hulpmiddel zijn om je eigen weg naar meesterschap te voeden en nodigt je uit meer ontwikkelingsgericht met je leven en werk om te gaan.

Specificaties

ISBN13:9789490384173
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Ontwikkelingsinstituut, Het
Verschijningsdatum:16-9-2019
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontwikkelingsgericht werken in de praktijk