Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789491260056
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je een overtuigend ondernemingsplan? En niet alleen voor investeerders? Een goed ondernemingsplan helpt je naar beter rendement, hogere klanttevredenheid en gedreven medewerkers. Het beschrijft wat je gaat ondernemen om jouw business doelen te realiseren!

Hoe je een ondernemingsplan schrijft dat WERKT, vertelt Wim Kweekel, ondersteund door Edwin Abee en Ruud van de Garde, in 'Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?' Natuurlijk maken de auteurs gebruik van Business Model Canvas, maar er is nog meer. Zo hebben zij zelf talloze ondernemingsplannen opgesteld en beoordeeld. Bovendien hebben zij de ervaringen van banken en van private investeerders meegenomen in dit compacte, praktische boek.

Met 'Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?' in de hand, maak je een businessplan waarmee je jouw doelen realiseert.

Specificaties

ISBN13:9789491260056
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:105
Druk:1
Verschijningsdatum:17-12-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

4.1 van de 5
7 stemmen
4
2
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Kweekel

Wim Kweekel (1958) is in 1994 voor zichzelf begonnen met Kweekel Advies en Training (KAT), in eerste instantie met crisis- en interimmanagement. Wim Kweekel verzorgt trainingen op het gebied van verandermanagement en persoonlijke vaardigheden, anderzijds voert hij crisis- en interimopdrachten uit. Daarnaast treedt hij op als spreker, coach en sparringpartner van individuele managers en het adviseren van directies, Raden van Commissarissen en Raden van Bestuur. Inmiddels is Kweekel Advies en Training aangevuld met Kweekel Interim Management (KIM) voor het leveren van tijdelijk personeel en Kweekel Outplacement en Recruitment (KOR) voor het bemiddelen bij het selecteren, verwerven en opnieuw onderbrengen van vast personeel. Wim Kweekel is van oorsprong informaticus. Bij het Ministerie van Defensie is hij binnen dit vakgebied gestart. In aanvulling op zijn studie heeft hij een opleiding organisatiekunde gevolgd. Zijn laatste functie binnen het Ministerie van Defensie was adviseur van de minister op het gebied van organisatie- en informaticavraagstukken. Na zijn werkzaamheden bij de centrale overheid heeft hij meerdere functies bekleed als interim-manager bij onder andere de Rabobank, Douane, het Ministerie van Financiën, het toenmalige PTT-post en KPN.

Andere boeken door Wim Kweekel

Over Edwin Abee

Edwin Abee heeft een bancaire achtergrond en is specialist in bijzonder beheer situaties en kan daardoor goed reorganiseren en herstructureren. Zowel als het gaat om organisatiestructuren als om management - en directieteams. De werking van bestaande verdienmodellen en de zoektocht naar nieuwe verdienmodellen zijn vast repertoire. Het spiegelen van gedrag en resultaten is een eerste stap op weg naar duurzame verandering. Edwin levert als auteur een bijdrage aan "Hoe schrijf ik een succesvol businessplan?”

Andere boeken door Edwin Abee

Over Ruud van de Garde

Ruud van de Garde heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van veranderingsprocessen in verschillende management- en directieposities. Hij is zijn loopbaan gestart als marine officier aan het Koninklijk Instituut voor de Marine. Vanaf 1996 heeft hij veel ervaring opgedaan met reorganisaties en integraties van overgenomen bedrijven. Vanaf 2011 is hij als interim-manager, trainer en adviseur actief, waarbij hij bedrijven en managers helpt om resultaatgericht veranderingen door te voeren. Ook is Ruud als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan? is zijn eerste boek.

Andere boeken door Ruud van de Garde

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?