Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Doelen formuleren

Paperback Nederlands 2020 9789491260100
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Voor elke (top)manager en teamleider is het stellen van doelen een belangrijke taak. Het is zelfs een van de basiselementen van de functie van een manager. Of het nu gaat om het stellen van doelen met collega’s, voor afdelingen, teams of het bepalen van doelen voor individuen. Doelen bepalen de richting, het werk en de acties van managers en medewerkers. Zonder doelstellingen worden mensen richtingloos en reageren zij afwachtend als het om hun werk gaat.

Het stellen van goede doelen is vaak uitdagend. Hoe selecteer je persoonlijke doelen, voor de afdeling, voor jouw team of voor de individuele medewerkers? Waar haal je ze vandaan? Hoe moeten ze geformuleerd zijn? Hoe ga je er na de formulering mee om?
Dit boek helpt je bij het formuleren van doelen, geeft je tips en gaat in op de belangrijkste obstakels bij het formuleren en realiseren hiervan.

Specificaties

ISBN13:9789491260100
Trefwoorden:doelen, formulering
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:71
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wim Kweekel

Wim Kweekel (1958) is in 1994 voor zichzelf begonnen met Kweekel Advies en Training (KAT), in eerste instantie met crisis- en interimmanagement. Wim Kweekel verzorgt trainingen op het gebied van verandermanagement en persoonlijke vaardigheden, anderzijds voert hij crisis- en interimopdrachten uit. Daarnaast treedt hij op als spreker, coach en sparringpartner van individuele managers en het adviseren van directies, Raden van Commissarissen en Raden van Bestuur. Inmiddels is Kweekel Advies en Training aangevuld met Kweekel Interim Management (KIM) voor het leveren van tijdelijk personeel en Kweekel Outplacement en Recruitment (KOR) voor het bemiddelen bij het selecteren, verwerven en opnieuw onderbrengen van vast personeel. Wim Kweekel is van oorsprong informaticus. Bij het Ministerie van Defensie is hij binnen dit vakgebied gestart. In aanvulling op zijn studie heeft hij een opleiding organisatiekunde gevolgd. Zijn laatste functie binnen het Ministerie van Defensie was adviseur van de minister op het gebied van organisatie- en informaticavraagstukken. Na zijn werkzaamheden bij de centrale overheid heeft hij meerdere functies bekleed als interim-manager bij onder andere de Rabobank, Douane, het Ministerie van Financiën, het toenmalige PTT-post en KPN.

Andere boeken door Wim Kweekel

Inhoudsopgave

Colofon
Aanbevelingen
Waarom is het stellen van doelen zo belangrijk
Basis
Doelen concreet formuleren
Definiëren haalbare doelen
Doelen halen
Evalueren
Tips & Tools
Ter inspiratie

Auteurs
Reeks boeken door de RGO-community
Verdere dienstverlening

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doelen formuleren