Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Niet van iedereen

De hel die online shaming heet

Paperback Nederlands 2018 9789491773839
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Heb jij weleens naaktfoto's en video's van jezelf gemaakt en gedeeld met anderen? Waar zijn die foto's nu?

'Niet van iedereen - de hel die online shaming heet' is het waargebeurde, taboedoorbrekende verhaal van Nikki Lee Janssen. Haar pikante foto's en filmpjes werden via Facebook en Dumpert verspreid nadat een cybercrimineel haar Dropbox hackte. Zonder schaamte of terughoudendheid vertelt ze hoe dat je kapot kan maken in een online wereld.

Een indrukwekkend relaas en handboek ineen, vol tips en tricks en bijdragen van professionials, onder wie Peter R. de Vries, Sven Koopmans (Tweede Kamerlid VVD), Royce de Vries (advocaat) en Frank Baalbergen (ICT Security Specialist).

"Het boek van Nikki heeft alles in zich. Ik heb het in één adem uitgelezen en voelde de woede en verontwaardiging met elke regel van haar lotgevallen weer opborrelen. Er is moed voor nodig - veel moed - om zo'n boek te schrijven. [...] Haar boek is bedoeld als een getuigenis, een aanklacht, maar zeker ook als een aanmoediging voor al die toekomstige slachtoffers om wel door te gaan, wel die strijd te leveren. Omdat het echt wel kan. Omdat het moet. Omdat er iets moet veranderen." - misdaadverslaggever en schrijver Peter R. de Vries

Specificaties

ISBN13:9789491773839
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:322
Uitgever:Palmslag
Druk:1
Verschijningsdatum:29-6-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nikki Lee Janssen

Grafisch ontwerper Gertie Vos (www.poppyonto.com) gaf het boek Niet van iedereen een gezicht. Ze verzorgde de fotografie en de vormgeving van cover tot en met het binnenwerk.

Andere boeken door Nikki Lee Janssen

Over Silvie Kamphuis

Silvie Kamphuis (1985) houdt van leven en lachen. Zo hard als ze kan. Ze behaalde een rechtendiploma, maar gaf al snel de voorkeur aan wereldwijd verhalen beleven en schrijven. In 2012 schreef zij haar eerste boek 'Gevallen Helden' over het historisch onderzoek van haar vader naar neergestorte vliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog. Gedurende haar opleiding aan de Schrijversacademie besloot zij voor zichzelf te beginnen als biograaf, ghostwriter en tekstschrijver.

Andere boeken door Silvie Kamphuis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Niet van iedereen