Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Heb erbarmen Heer, heb erbarmen

droeve avonturen in de geestelijke gezondheidszorg

Paperback NL 2015 9789492096012
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Met de uitroep: 'Heb erbarmen Heer, heb erbarmen', geeft prof. dr. Kees Hoogduin zich vertwijfeld over aan 'de hogere macht'. Droeve avonturen in de geestelijke gezondheidszorg vormen de bron van zijn ongeloof over misstanden in de zorg. Therapeuten die hun patiënten de beschikbare optimale behandeling onthouden, kunnen steevast op zijn afkeuring rekenen.
Zijn scherpzinnige weergave van de wonderlijke wereld van de geestelijke gezondheidszorg met haar patiënten en professionals is echter niet louter droef. Naast kritiek op kwakzalverij, passeren inventieve behandelstrategieën, interessant onderzoek en exotische elementen van psychische stoornissen de revue.
Met kleurrijke bijdragen als 'Narcisme en het onvervuld verlangen', 'Over het hypnotiseren van de wandelende tak en andere diersoorten', 'Probleemloos vreemdgaan dankzij onderzoek bij de overspelige rietgors' en de 'Richtlijn voor het verwerven van een levenslange arbeidsongeschiktheidsuitkering', geeft de auteur zonder omhaal zijn visie op de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg.

Specificaties

ISBN13:9789492096012
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:CCD Uitgevers
Verschijningsdatum:1-4-2015
Hoofdrubriek:Paramedisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Heb erbarmen Heer, heb erbarmen