Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Uit liefde voor het paard

Terug kijken, vooruit kijken

Paperback NL 2023 9789492284303
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

We hebben de neiging om naar uiterlijke fysieke veranderingen te zoeken, maar zelden naar innerlijke veranderingen. Toch zijn het de innerlijke veranderingen die leiden tot uiterlijke veranderingen – in onszelf en onze partners.
Dit geldt ook voor horsemanship. We leren om naar uiterlijke veranderingen te kijken bij de paarden waarmee we werken, maar letten nauwelijks op de innerlijke veranderingen. Zelfs als we wel naar de innerlijke veranderingen in het paard kijken, letten we zelden op wat er in onszelf gebeurt.”

Meer dan 30 jaar geleden kwam het eerste boek, Considering the horse, van de gerenommeerde paardenman Mark Rashid uit. Hierin deelde hij zijn ervaringen met paarden en mensen, terwijl hij op een verhalende manier subtiel praktische lessen over horsemanship en het leven gaf en daarmee over de hele wereld gehoor vond.
Rashid staat nu stil bij alles wat er sinds de publicatie van dat eerste boek is gebeurd. Hij neemt lezers mee op reis om nieuwe ingangen te vinden voor onze pogingen beter gezelschap en verzorgers voor paarden te worden. Met zijn bedachtzame levenslange onderzoek van leiden door voordoen stimuleert hij ons allemaal na te denken over hoe ver horsemanship is ontwikkeld en hoe schitterend de toekomst van horsemanship kan zijn.

Specificaties

ISBN13:9789492284303
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Verschijningsdatum:13-2-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Uit liefde voor het paard