Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De wereld van de ziel

Paperback NL 2022 9789492340146
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De Wereld van de Ziel bespreekt wat de titel aangeeft en gebruikt daarbij een eenvoudige invalshoek: denken, doen en voelen. Dat is een boeiende insteek om de verhouding tot je Ziel te leren kennen als basis van je levenslessen.
De Wereld van je Ziel gaat over je Aardse leven en toont vanuit een herkenbare invalshoek hoe je kansen kan grijpen om meer eigenheid te leren neerzetten. Deze aanpak is een overkoepelende benadering die geen gebruik maakt van de welgekende Zielscodes, al vinden deze hier wel hun plek indien gewenst.
De aanleiding voor dit boek is de pandemie en bijkomende voorvallen die eigen zijn voor de tijdsgeest. De overgangsperiode naar het Intuïtieve Tijdperk heeft velen verrast in zwaarte en lengte. Maar waarom heeft de Geesteswereld dit laten gebeuren? Wat heb je ermee te doen? Wat is hierbij het doel en waar liggen er kansen voor het grijpen op persoonlijk vlak?
In Corona-tijden hebben zelftesten hun waarde bewezen. Dit boek biedt je een Spirituele Zelftest aan, die je helpt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Zo kom je te weten waar je staat en kan je eigenhandig besluiten of je daar verandering in wil brengen, of niet. Het zet je alvast voor de spiegel en dat is mogelijk wat choquerend. Op de schaal van confrontering met jezelf scoort dit boek het hoogst. Onder het motto zelfkennis is het begin van alle wijsheid, is dit een directe weg om je eigenheid te ontwikkelen.
Mogelijk ben je onmiddellijk mee met die aanpak, mogelijk strijkt die hardhandig tegen de haren in of mogelijk is het een benadering die voor jou schijnbaar geen meerwaarde oplevert. Het doorprikt alvast iedere vorm van schone schijn en brengt je naar de realiteit. Het laat je kennis maken met Spirituele Ziektes die je afhouden te zijn wie je bent. Zo kom je helemaal tot bij jezelf en daarmee ook tot bij je Ziel.
Dit boek is geschreven voor wie ervoor open staat en dat staat los van hoe je erop reageert.

Specificaties

ISBN13:9789492340146
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:The Sir Anthony Foundation
Verschijningsdatum:1-6-2022
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De wereld van de ziel