Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De weg van het geweten

Wat heeft het leven je te leren?

Paperback NL 2023 9789492340184
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De Weg van het Geweten is het verslag van een persoonlijke zoektocht naar wat het Geweten is, hoe het werkt, hoe je het opbouwt en vooral hoe je er gebruik van maakt. Ook al is daar heel wat theorie over gekend, de praktische toepassing blijkt een mistig mysterie met zichtbare en onzichtbare obstakels. Wijsheden opdoen is redelijk gekend terrein, maar al die vergaarde wijsheden toepassen, dat is andere koek.
Om het ongrijpbare tastbaar te maken is vanuit verschillende invalshoeken naar het Geweten gekeken met als doel inzicht te krijgen in de verhouding Mens en Ziel. Keer op keer wordt de zoektocht herleidt naar de meest existentiële vraag van allen: Wat heeft het leven je te leren?
Het boek laat je toe een eigen visie te ontwikkelen en mee te groeien in het onderwerp op basis van de aangereikte zienswijzen, maar vooral aan de hand van de eigen levenservaring. Verwacht geen pasklare antwoorden, maar wel nuttige handvaten om zelf tot inzicht te komen. Want dat is de essentie van de Weg van het Geweten.
Alle wijsheid zit in je. Een hulpmiddel om die te vinden en er gebruik van te maken komt best van pas. Het is een vrijblijvende uitnodiging om je een Geweten te laten schoppen. Het is de aanzet om je eigen Weg van het Geweten te banen, een traject dat je mogelijk met verwondering zal slaan.

Specificaties

ISBN13:9789492340184
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Uitgever:The Sir Anthony Foundation
Verschijningsdatum:1-6-2023
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De weg van het geweten