Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mindgym

Sportschool voor je geest

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789492493262
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd.

Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Je leert hoe je met meer aandacht kunt leven, beter omgaat met tegenslagen, de band met vrienden, geliefden en collega’s kunt versterken en hoe je een gullere en positievere levenshouding ontwikkelt.

De Mindgym-methode combineert wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en staat vol mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes. dit boek geeft (zelfs voor de meest nuchteren onder ons) technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten, en om meer te kunnen genieten van de mooie momenten. De Jong laat zien waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

'De Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen' - Carice van Houten

Specificaties

ISBN13:9789492493262
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:360
Druk:1
Verschijningsdatum:9-1-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (2)

Mindgym - 'Een briljant boek'
Elly Stroo Cloeck | 18 juni 2018
Acht seconden. Zolang kun je je aandacht onafgebroken richten op iets of iemand. Daarna zakt de focus weer in, op weg naar chips, apps of gedachten. In 2000 was de gemiddelde aandachtsspanne nog twaalf seconden.
Lees verder
Mindgym - 'Een bijzonder waardevol boek'
Brigitte Koehler | 13 juni 2018
Gezond leven is in. Gezond eten is in. Naar de sportschool gaan is in. Alleen we vergeten daarbij onze mentale conditie. Terwijl het spreekwoord ‘Mens sana in corpore sano’ oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ niet voor niets al eeuwen bestaat. In zijn boek Mindgym leert Wouter de Jong ons in 12 weken hoe we onze mentale conditie kunnen verbeteren.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
12 stemmen
7
1
4
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Mindgym - Sportschool voor je geest
Wouter de Jong 20 mei 2018 Wonderlijk genoeg gaan reclames over horloges vaak over tijdloze momen­ten, waarbij je het niet in je hoofd haalt om te kijken hoe laat het is. Een man en vrouw zwoel kussend, met beiden een glinsterend horloge om. Een stoere bergbeklimmer die op een rots aan één arm hangt, waarbij om zijn pols een mooi klokje prijkt.

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Andere boeken door Wouter de Jong

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1: Aandacht
Week 01 De basics
Week 02 Je lijf, je logboek
Week 03 Omgaan met gedachten en emoties
Week 04 Open aandacht

Deel 2: Compassiekracht
Week 05 Zelfcompassie: de basics
Week 06 Tem je innerlijke criticus
Week 07 Compassie voor gezonde relaties
Week 08 Compassievol communiceren

Deel 3: Geluksvaardigheid
Week 09 De basics
Week 10 Gelukkig met anderen
Week 11 De sweet spot van geluk
Week 12 Wilskracht

Tot slot
Woord van dank
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mindgym