Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Liver Rescue

Antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen, bijnierstress, vermoeidheid, leververvetting, gewichtsproblemen, SIBO & auto-immuunziekte

Gebonden NL 2019 9789492665331
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De lever-bijbel, 536 pagina's A4 formaat vol met wijsheden en geneeskrachtige inzichten over dat ene cruciale orgaan.
Anthony William op zijn best!
Hoe zou het zijn als je je zou kunnen concentreren op één aspect van je welzijn en daardoor alle andere kunt transformeren − en tegelijkertijd gezondheidsproblemen kunt voorkomen waarvan je niet eens wist dat die onder het oppervlak op de loer liggen?
In de wereld van nu hebben we geen idee hoeveel klachten, aandoeningen en ziekten geworteld zijn in een overbelaste lever. Dat zijn niet alleen leverkanker, cirrose en hepatitis.
Bijna elke uitdaging − vervelende algemene gezondheidsklachten, spijsverteringsproblemen, emotionele problemen, gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartproblemen, hersenmist, huidaandoeningen, en auto-immuun- en andere chronische ziekten − vindt haar oorsprong in een overbelaste lever en kan verbeteren en genezen als je de kracht van dat nederige orgaan aanwendt.
Medical Medium − Liver Rescue geeft de antwoorden die je al veel eerder had moeten krijgen. Met zijn kenmerkende compassie deelt Anthony William, het Medical Medium, ongeëvenaarde inzichten in nog niet ontdekte functies van onze levensreddende lever, legt hij uit wat er achter tientallen gezondheidsproblemen zit die ons hinderen en geeft gedetailleerd advies over hoe we vooruitgang kunnen boeken, zodat we het best mogelijke leven kunnen leiden.
Ontdek zelf waar de redding van je lever om draait: helderder, vrediger en gelukkiger zijn en beter in staat zijn om je aan te passen aan de snelle veranderingen van deze tijd. Leer goed te slapen, je bloedsuiker in evenwicht te brengen, je bloeddruk te verlagen, gewicht te verliezen, er jonger uit te zien en je jonger te voelen.
Een gezonde lever is de ultieme ontstresser, een bondgenoot tegen veroudering, en bescherming tegen een bedreigende wereld − als je hem de juiste steun geeft.

Specificaties

ISBN13:9789492665331
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:536
Uitgever:Succesboeken.nl
Verschijningsdatum:27-9-2019
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liver Rescue