Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Verademing

Over de voordelen van rustig ademen en voldoende bewegen

Paperback Nederlands 2019 9789492798633
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer. In Verademing beschrijven we verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt. Ben je vaak moe? Dan moedigen we je ook aan om gedoseerd te sporten.

Door sporten te combineren met diepe ontspanning herwin je energie. In dit boek leggen we uit hoe je dat kunt doen. Duizenden mensen gingen je voor. In deze geheel herziene versie van deze bestseller over ademhaling (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) hebben we ons boek Sporten voor beginners geïntegreerd en aangevuld. Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen (voorheen het hyperventilatiesyndroom). In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, en hij is een van de drijvende krachten achter de opleiding Runningtherapie, een opleiding die behandelaars helpt om hardlopen in te zetten bij depressieve patiënten.

Specificaties

ISBN13:9789492798633
Trefwoorden:gezondheid, ademhaling
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:13-12-2019
Hoofdrubriek:Gezondheid
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bram Bakker

Bram Bakker (Zwolle, 1963) werd opgeleid tot psychiater in de toenmalige Valeriuskliniek in Amsterdam. Bram promoveerde in 2000 aan de Vrije Universiteit op de behandeling van paniekaanvallen. Als psychiater was hij werkzaam op zeer diverse plekken. In 2003 debuteerde hij als publicist met 'Te gek om los te lopen'. Sindsdien volgden vele boeken, waaronder de bestsellers 'Verademing' en 'Runningtherapie'. Bram is daarnaast actief in de theaters, geeft boeken en podcasts uit en is de initiatiefnemer achter de Balanskliniek.

Andere boeken door Bram Bakker

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verademing