Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Zó werkt de zorg in Nederland

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789493004276
Voormalig top 100Totaal 36 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Zó werkt de zorg in Nederland geeft overzicht en inzicht in het complexe systeem van zorg en ondersteuning in Nederland. Hoe zit ons zorgstelsel in elkaar? Wat is de gedachte erachter? Wie is wie en wie doet wat? Welke stelselwetten regelen de zorg? Welke andere wetten zijn van belang? Hoe lopen de geldstromen? En wie betaalt wat en hoeveel?

Deze geheel herziene uitgave van het gelijknamige boek uit 2018 biedt nieuwe informatie en visualisaties, gaat in op actuele thema’s en heeft een nog duidelijkere indeling. Het doel van het boek is niet veranderd: heldere, toegankelijke en neutrale informatie over het Nederlandse zorgstelsel verspreiden.

Dit boek is onderdeel van een serie boeken waarin Platform Zó werkt de zorg in kaart brengt hoe het Nederlandse zorgsysteem in elkaar zit. Eerder verschenen de verdiepende specials Zó werkt de huisartsenzorg, Zó werkt de ouderenzorg, Zó werkt publieke gezondheidszorg, Zó werkt de zorgverzekering, Zó werkt de geneesmiddelenzorg, Zó werkt de gehandicaptenzorg, Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg en Zó werkt het sociaal domein. Het Platform Zó werkt de zorg is een samenwerkingsverband van twintig partijen uit de zorg. Zij willen met heldere en neutrale informatie inzichtelijk maken
hoe het Nederlandse zorgstelsel werkt.

Specificaties

ISBN13:9789493004276
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2023
Hoofdrubriek:Non-profit
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
11 stemmen
11
0
0
0
0

Over Kees Wessels

Kees Wessels is Chef Zorg bij De Argumentenfabriek. Daarvoor was hij journalist. Hij won in 2009 de Tegel ( de 'Oscar voor de journalistiek') in de categorie het beste nieuwsverhaal voor artikelen over de behandeling van borstkanker. Ook schreef hij het boek 'Verkeerd Spoor', over de roerige tijden bij de NS over 'het rondje om de kerk'.

Andere boeken door Kees Wessels

Over Gertrude van Driesten

Gertrude van Driesten is Senior Kaartenmaker Zorg bij De Argumentenfabriek. Als afgestudeerd gezondheidswetenschapper en Master of Public Health werkte zij hiervoor in strategische beleids- en communicatiefuncties bij onder andere de VNG, GGD Nederland, NPCF en Bloei! Consult. Daarnaast is zij gastdocent bij de NSPOH en intervisiebegeleider.

Andere boeken door Gertrude van Driesten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zó werkt de zorg in Nederland