Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Superkrachten voor je hoofd: Boemerangboek

Ontdek samen jouw unieke superkrachten

Gebonden Nederlands 2023 9789493213593
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Bekend van de megabestseller 'Superkrachten voor je hoofd'

Dankzij Wouter de Jongs bestseller Superkrachten voor je hoofd ontdekten al meer dan 100.000 kinderen de gebruiksaanwijzing voor hun hoofd.

Met 'Het Boemerangboek' is De Jong terug met een spiksplinternieuw omstebeurtboek om samen de skills te ontdekken waar je gelukkig van wordt. Om en om doen ouder en kind een challenge, meestal alleen en af en toe samen. Daarna verstop je het boek op een vaste verstopplek en laat je de ander met een codewoord weten dat hij of zij aan de beurt is. Het boek vliegt dus als een boemerang heen en weer. Met de 39 challenges train ondertussen de superkrachten in je hoofd, terwijl je spaart voor vette prijzen. En natuurlijk staat het boek ook bomvol grappige tips en weetjes voor kind én ouder.

Dankzij de luchtige en relativerende schrijfstijl en de grappige tekeningen van Hein de Kort is het trainen van mentale weerbaarheid voor ouder en kind nog nooit zo leuk geweest. Ontdek je laserstraal van aandacht, leer te durven wat je eigenlijk niet durft en maak samen een tijdcapsule die je pas opent als je kind 18 jaar is, en nog heel veel meer.

Specificaties

ISBN13:9789493213593
Trefwoorden:cadeau, jeugd, breintraining
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2023
Hoofdrubriek:Jeugd
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Andere boeken door Wouter de Jong

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Superkrachten voor je hoofd: Boemerangboek