Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Help! Mijn team verzuimt

Creëer een duurzaam inzetbaar team met de BAAS-methode

Gebonden Nederlands 2021 9789493222519
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Jouw team verzuimt! Dat zie je graag anders, maar hoe? Wil jij een energiek en vitaal team, maar weet je niet goed hoe je dit voor elkaar krijgt? Heb je het gevoel dat je al van alles hebt geprobeerd, maar heeft dit nog niet het gewenste resultaat? Lees dan dit boek.

Jorin leert je aan de hand van de BAAS-methode hoe je op een simpele gestructureerde manier een complexe zaak zoals verzuim inzichtelijk maakt. De BAAS-methode knoopt alle informatie met betrekking tot verzuim en duurzame inzetbaarheid aan elkaar, zodat je gestructureerd kan werken aan het verzuim in jouw team.

Zijn jouw medewerkers duurzaam inzetbaar en vitaal, of hebben ze moeite om mee te komen in de snel veranderende organisatie? Elke medewerker vraagt andere aandacht en een andere aanpak. De BAAS-methode helpt je hierbij, ook als je een lastig gesprek moet voeren.
Dit boek staat bomvol praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips. Het geeft je handige handvatten en houvast, waarmee je bouwt aan een vitaal en duurzaam inzetbaar team.

Specificaties

ISBN13:9789493222519
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:132
Uitgever:Expertboek
Druk:1
Verschijningsdatum:2-7-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jorin Dijkstra

Jorin Dijkstra is trotse eigenaar van Jorinpact. Het is haar missie om meer impact met minder moeite te maken. Al meer dan 15 jaar coacht ze met succes leidinggevenden om impact te maken als leider. Zij is in staat jou als leidinggevende zo te motiveren dat je vol inspiratie en met plezier verder kan. Daarnaast wordt ze vaak ingehuurd als interimmanager om op locatie het verschil te maken.

Andere boeken door Jorin Dijkstra

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

De BAAS-methode
Bouwers
Afdrijvers
Achterblijvers
Stuklopers
Hoe nu verder?

Over de auteur
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Mijn team verzuimt