Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ik weet je wachtwoord

Waargebeurde verhalen over de duistere kant van het internet

Paperback Nederlands 2023 9789493320130
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit is de herziene editie uit 2023 met nieuwe scoops van Daniël Verlaan.
Je koopt iets op Marktplaats en even later wordt je bankrekening geplunderd; je slimme thermostaat is gegijzeld en zolang je niet betaalt blijft het 37 graden in je huis; je gloednieuwe beveiligingscamera zegt opeens ‘suck my dick’ tegen je.
Het internet is een wereld vol mogelijkheden – ook voor criminelen.
Het zijn griezelige, maar ook verbluffende verhalen. Met gevaren waar je je tegen kunt beschermen. Hoe? Daar weet techjournalist Daniël Verlaan alles van.
Hij ging undercover in schimmige netwerken, sprak met de puber die de Nederlandse banken platlegde en zocht uit hoe een kleine arthousebioscoop op grote schaal onze computers gijzelde.
Ik weet je wachtwoord wil je niet paranoïde maken, wel minder naïef. Lees de verhalen van Daniël Verlaan en wees voorbereid.

Daniël Verlaan (1989) is een van de belangrijkste techjournalisten van het moment. Hij werkt voor RTL Nieuws. In 2019 ontving hij de Loep, de prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek, en de Tegel, de belangrijkste journalistieke prijs van Nederland.

Specificaties

ISBN13:9789493320130
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:376
Verschijningsdatum:23-2-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Daniël Verlaan

Daniël Verlaan (1989) is een van de belangrijkste techjournalisten van het moment. Hij werkt voor RTL Nieuws. Vorig jaar ontving hij de Loep, de prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek, en de Tegel, de belangrijkste journalistieke prijs van Nederland.

Andere boeken door Daniël Verlaan

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik weet je wachtwoord