Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Begin het jaar goed

Om het nieuwe jaar sterk te beginnen stelden wij deze boekenlijst samen. Boeken voor meer focus, op je werk maar ook privé.

Dagelijks plaatst de redactie van Managementboek nieuwe interviews, previews, recensies en andere content over managementboeken.

Managementboek Redactie | 19 december 2022

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Het klinkt cliché, maar een nieuw begin kan wonderen doen. Wat staat er bij jou op het programma dit jaar? Ben je op zoek naar meer verdieping op je werk, een nieuwe baan, of misschien wel naar jezelf? Deze boeken gaan je daarbij helpen.

Edwin Zasada

Over goede voornemens

Zijn goede voornemens gedoemd om te mislukken? Moeten we onszelf de teleurstelling besparen en gewoon doorgaan met dat wat we al doen? Nou, niet helemaal. De reden dat veel van deze goede voornemens sneuvelen ligt namelijk in onszelf. Willen we onze goede voornemens écht halen, dan zullen we ook aan onze techniek moeten werken.

David de Kock, Arjan Vergeer

Zugether: De kracht van verbinding

Dé manier om je gelukkiger te voelen is door sterk verbonden te zijn met je omgeving. Maar hoe bereik je dat? In deze jachtige, stressvolle tijd lijkt iedereen steeds meer met zichzelf bezig. Zelfs met veel mensen om je heen kun je je alleen voelen. Daarom is er nu Zugether: in 25 krachtige en levensveranderende oefeningen maak je meer verbinding met jezelf, de mensen om je heen en de planeet waarop we wonen.

Rick Pastoor

GRIP - Het geheim van slim werken

Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid? Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En nog veel belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat we eindelijk toekomen aan de plannen die we wel hebben maar niet uitvoeren?

Roy Wenting

Next level you

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Dit boek laat je zien hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Anouk Brack

Daily Focusplanner

Deze planner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. Leiderschapsexpert Anouk Brack heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach en haalde inspiratie uit tijdloze oosterse wijsheid en de nieuwste westerse wetenschap.

Jacky van de Goor

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

Herken je dat: elke dag hetzelfde liedje op het werk? Dezelfde regels en hetzelfde gedoe? Dezelfde gezichten in dezelfde vergaderingen? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker! Sla dit boek ergens open, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Tadaaa! Direct meer positiviteit en plezier.

Oliver Burkeman

4000 weken

De gemiddelde levensduur van een mens is beledigend kort. Als je aanneemt dat je tot je 80e zult leven, dan heb je net iets meer dan vierduizend weken. Deze 4000 weken willen we het liefst zo betekenisvol mogelijk besteden. Helaas verergeren huidige time-management technieken de situatie alleen maar: we worden angstiger, gehaaster, en het leven wordt er niet betekenisvoller op. Tijd voor een nieuwe manier van denken! '4000 weken' beweegt weg van de loze moderne fixatie op 'alles gedaan krijgen', en biedt in plaats daarvan handvaten voor een betekenisvol leven waarin je de eindigheid omarmt.

Hendrika Willemse-Vreugdenhil

Kick-Ass

Wil jij een succesvolle carrière opbouwen maar daarnaast ook nog tijd overhouden voor een fijn privéleven? Wil jij op de toppen van je kunnen presteren zonder gestrest te raken? Dan is dit complete en praktische handboek geschreven voor jou! Dankzij de vele inzichten en adviezen creëer je meer structuur en rust en heb je meer energie en succes. Lees dit boek en haal ook het maximale uit jezelf en je leven!

Danae Bodewes

Schaamteloos nieuwsgierig

Nieuwsgierigheid is de motor van het leren, een bron van inspiratie en energie. Nieuwsgierigheid is overal, en toch kennen maar weinigen dit aangeboren mechanisme dat ongemerkt onze keuzes stuurt en onze levens vormgeeft. Danae Bodewes vertaalt theorie en praktijk van dit fascinerende onderwerp naar praktische tools, prikkelende vragen en opdrachten waarmee je jezelf en anderen kunt coachen. Al lezend ontdek je jouw persoonlijke nieuwsgierigheidhandleiding. Hiermee kun je in de meest uitdagende en saaiste situaties kansen ontdekken om jezelf te motiveren en bevlogen te leren, werken en (be)leven.

Over Managementboek Redactie

Dagelijks plaatst de redactie van Managementboek nieuwe interviews, previews, recensies en andere content over managementboeken.

Wat vond u van deze lijst?

2
0

Ook een boekenlijst maken?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze boekenijst en wilt u zelf een lijst maken? Dat kan!

Over Managementboek Redactie

Dagelijks plaatst de redactie van Managementboek nieuwe interviews, previews, recensies en andere content over managementboeken.

Wat vond u van deze lijst?

2
0

Ook een boekenlijst maken?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze boekenijst en wilt u zelf een lijst maken? Dat kan!

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden