Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

vBook Professionele Soundclips vol. 1

Dvd Nederlands 2006 9789059402300
Niet leverbaar.

Samenvatting

Bent u regelmatig op zoek naar de juiste soundtracks voor uw videofilm of PowerPoint-presentatie? Gebruik dan deze collectie Professionele Soundclips. De dvd bevat meer dan vijftig royaltyvrije soundtracks in allerlei stijlen. De soundclips kunnen rechtstreeks gebruikt worden als achtergrondmuziek bij uw videofilms, presentaties of fotoslideshows. Alle soundclips zijn in diverse kwaliteiten (wav en mp3) op de dvd aanwezig en kunnen rechtstreeks geïmporteerd en bewerkt worden in bekende toepassingen als Windows Movie Maker, Adobe Premiere Pro, Microsoft PowerPoint, Pinnacle Studio enzovoort. De pdf-inhoudsopgave op de dvd bevat een overzicht van de stijlen, lengte, tempo, toonsoort en meer.

Uiteraard is elke soundclip origineel gecomponeerd en ingespeeld door topmuzikanten. Met deze collectie Professionele Soundclips hoeft u nooit meer te rippen, te converteren of zelf te componeren. Gemak dient de mens!

De soundclips op deze dvd zijn verdeeld in verschillende rubrieken, zoals:
- Boogie & blues
- Country
- Easy listening
- Klassiek
- Overig
- Sound effects

Tevens vindt u op de dvd-rom een aantal video-animaties die voorbeelden geven van het gebruik van de soundclips, zodat u direct aan de slag kunt.

Specificaties

ISBN13:9789059402300
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Peter Kassenaar

Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik, programmeertalen en internettechnieken en toepassingen als Dreamweaver en Flash. Daarnaast is hij docent en usability-expert. Peter Kassenaar is sinds 1988 op computergebied actief als programmeur en sinds 1995 (met uitzondering van de vakanties) dagelijks op internet te vinden. In 1996 programmeerde hij zijn eerste webpagina's in HTML 3.2 en vanaf 1997 volgden projecten voor databasegestuurde websites met PHP, ASP en ASP.NET. Hij heeft een eerstegraads onderwijsbevoegdheid alsmede diverse andere ICT-gerelateerde certificaten en diploma's. Via zijn eigen bedrijf adviseert hij bedrijven bij internet- en usabilityprojecten en verzorgd hij trainingen.

Andere boeken door Peter Kassenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        vBook Professionele Soundclips vol. 1